Vin Diesel i Michelle Rodríguez en una imatge de 'Fast Furious 9', sobre les rodes d'un camió

'Fast Furious 9' i 'Hombre muerto no sabe vivir', el mes de juliol comença fort al cinema de Tarragona

L'estiu s'anima i les grans estrenes posposades durant la pandèmia van trobant el seu lloc al calendari. 'Fast Furious 9', 'Viuda Negra' o 'Space Jam' arribaran aquest mes de juliol als cinemes.

El mes de juliol arriba carregat d'adrenalina als cinemes. Per una banda, amb la novena part d'una saga que ja s'ha convertit en un clàssic i per l'altra amb un thriller negríssim espanyol d'aquells que fan molt bona pinta.


Comencem el repàs a les estrenes d'aquesta setmana que podreu veure, com sempre, a Ocine Les Gavarres:


Fast Furious 9


Després d'arrasar als Estats Units (ha estat la millor estrena de la pandèmia) arriba per fi a Espanya la novena entrega d'una de les sagues d'acció més aclaparadores de la història.


Fast & Furious ha sabut readaptar-se als nous temps i enganxar els espectadors fidels de fa 20 anys. A la vegadan'ha anat captant de nous, a cada nova entrega.


Plenament superada ja l'etapa Paul Walker, Vin Diesel i Michelle Rodríguez continuen liderant de forma incombustible l'equip. Dom Toretto (Diesel) es veu obligat a tornar a l'acció i a reunir el seu equip per evitar un complot a escala mundial. L'enemic aquest cop és el germà de Dom, Jakob (John Cena).


L'argument rai, en aquest tipus de pel·lícules. Aneu a veure-la al cine i al·lucineu amb el desplegament d'efectes especials, persecucions impossibles i explosions que hi trobareu. Per gaudir del cinema, sense més pretensions.Hombre muerto no sabe vivir


Ezekiel Montes signa un dels thrillers més impactants de l'any. Protagonitzat per Antonio Dechent i Rubén Ochandiano, 'Hombre muerto no sabe vivir' gira al voltant de Tano, treballador de confiança d'un empresari de la construcció que va controlar tota la ciutat a l'època daurada del maó.


Mantenir el nivell d'ingressos d'abans és impossible per la qual cosa s'ha de diversificar el negoci. El tràfic de droga és una de les vies alternatives, però les regles i el preu a pagar no són els mateixos.


Thriller molt violent, sense concessions a la calma i amb una tensió i plantejament que ens recorda a 'Toro', 'El Reino' o 'Que Dios nos perdone'. Imprescindible.


 


4 chicos y 'Esto'


La cartellera escalfa ja motors amb la venda anticipada d'entrades per la comèdia familiar de l'estiu '¡A todo tren! Destino Asturias.


Mentrestant, teniu la notable 'Spirit: indomable' i 'Cruella' per gaudir amb els més petits de la casa. Aquest divendres s'afegeix a l'oferta de pel·lícules una pel·lícula petita però simpàtica. '4 chicos y 'esto'', relata la història d'una parella que se'n va de vacances amb els seus fills.

A la platja descobreixen un ésser màgic i rondinaire que té el poder de concedir desitjos.


Els desitjos, però, només duren fins a la posta de sòl. La família haurà de protegir la criatura d'un aristòcrata excèntric que vol apropiar-se dels seus poders.
Cinema per a les tardes d'estiu en família.