La comèdia estrella d'aquest estiu arriba als cinemes de Tarragona

L'estiu va avançant amb la calor com a clara protagonista i les sales de cinema continuen esdevenint una alternativa perfecta per aquestes setmanes. Bones pel·lícules, aire condicionat i una bona manera d'entretenir-se o emocionar-se amb històries tan interessants com les que podrem veure per primer cop a partir d'aquest divendres dia 13 de juliol (exceptuant 'El mejor verano de mi vida' que es podrà veure ja un dia abans a Ocine Les Gavarres).

  

'El mejor verano de mi vida'

L'any passat l'estiu va tenir nom de comèdia espanyola 'Señor, dame paciencia'. Enguany es vol repetir la fórmula i la proposta fa també molt bona pinta per diversos motius: Dirigeix Dani de la Orden ('Barcelona, nit d'estiu i d'hivern') i protagonitzen Silvia Abril, Toni Acosta, Leo Harlem, Antonio Dechent, Jordi Sánchez, Arturo Valls, Berto Romero... Tots ells bons actors d'aquells que dignifiquen el gènere còmic i se'l prenen seriosament. La història no és original però segur que tocarà la fibra a més d'un espectador: el protagonista és un venedor de robots de cuina que somia a treballar al món financer. En plena crisi de parella i envoltat de deutes li promet al seu fill de 9 anys que si treu bones notes viuran unes vacances inoblidables. El nen compleix la seva part del tracte i iniciaran un viatge que canviarà les seves vides per sempre. Val la pena donar-li una oportunitat, sens dubte.

  

'El rascacielos'

'El rascacielos'
'El rascacielos' | cedida

 

L'adrenalina que sempre és present a les cartelleres cinematogràfiques arriba aquest cop de la mà de Dwayne Johnson en el paper d'un membre de l'Equip de Rescat d'ostatges de l'FBI que s'encarrega ara d'avaluar la seguretat dels gratacels. L'edifici més alt i segur del món, s'incendia i haurà de descobrir perquè s'hi ha posat foc i rescatar la seva família, atrapada dins.

  

'Hotel Transilvania 3'

'Hotel Transilvania 3'
'Hotel Transilvania 3' | Cedida

 

Saga d'animació menor però que ha anat seguint el seu camí i que ja es planta a la tercera part amb uns personatges terroríficament entranyables i que faran les delícies dels més petits, com ja ha passat amb les dues parts anteriors. Monstres simpàtics que, en aquesta ocasió, s'embarquen en un creure de luxe on s'hi viurà una història d'amor que pot esdevenir molt perillosa pels protagonistes.

  

  

Encara en cartell...

'Ocean's 8'

'Ocean's 8'
'Ocean's 8' | cedida

 

  

Pel·lícula que compleix estrictament amb el que promet: Entretenir una estona sense cap altra pretensió. L'espectador sap què espera quan compra l'entrada i surt amb la sensació d'haver pagat exactament pel que esperava. Sense més.

Amb una trama que no cal desvetllar però que gira entorn un robatori perfecte, dissenyat, glamurós i ben executat, el principal reclam de la història són les protagonistes (la competició de retocs estètics és també un punt a analitzar): Sandra Bullock (germana de Dani Ocean, el lladre que va fer famós George Clooney), les seves còmplices (Cate Blanchett, Sarah Paulson, Rihanna, Helena Bonham Carter i Anne Hathaway – aquesta darrera, la millor i més divertida de la pel·lícula) i els cameos de personatges com el clan Kardashian, Anna Wintour, Serena Williams o Heidi Klum.

Prescindible i gens arriscada, amb uns girs de guió previsibles i més propera a un videoclip de moda i a una fullejada a la Vanity Fair 'especial moda i glamur' de torn que a una pel·lícula que es prengui seriosament a ella mateixa, no passarà a la història per res i és d'aquelles que ja has oblidat una setmana després de veure-la. Així i tot, el conjunt funciona raonablement bé i als que els agradi el gènere, no els apassionarà però tampoc els defraudarà.

  

Seguiu tota l'actualitat cinematogràfica, els horaris, les sessions i la compra d'entrades digital des de la web d'Ocine.