Imatge de El Escuadrón Suicida

La millor pel·lícula de superherois dels últims anys arriba a Ocine Tarragona

Setmana important a la cartellera tarragonina. Feia temps que no es veia una pel·lícula de superherois tan original i diferent del que el gènere ens té acostumats.

L'agost ja és amb nosaltres i amb ell arriba una de les setmanes més importants de l'estiu pel que fa a les estrenes cinematogràfiques.

Abans de repassar les novetats que aquest divendres dia 6 ja podreu veure al multi cinemes de Les Gavarres us recordem algunes dades importants.

Hi teniu pel·lícules en versió original. A banda de practicar l'idioma, veureu les pel·lícules tal com han estat rodades i interpretades, cosa que s'agraeix.

A la sala 13, Ocine ha estrenat unes butaques reclinables que són comodíssimes. Si encara no les heu provat, quan us hi assegueu tindreu un altre concepte de la comoditat al cinema.

També teniu novetats importants a l'hora de berenar al cinema.  A la botiga de l'entrada hi trobareu crispetes de diferents sabors. N'hi ha per triar i remenar: xocolata, caramel, mango, maduixa... Una delícia.

Si ho sumem tot, la millor opció pels que no marxeu de vacances o pels que ja hàgiu tornat és anar fins a les Gavarres. Descobrir les millors pel·lícules, al cinema, que és on es veuen en tota la seva dimensió, és el millor pla per una tarda calorosa.

A més de pel·lícules, aquesta setmana hi ha un esdeveniment musical a Les Gavarres. Ocine estrena BlackPink The Movie. Es tracta d'una pel·lícula sobre una de les bandes més famoses de K-Pop. 

Es diuen BlackPink i celebren el seu cinquè aniversari amb aquest documental que mescla una revisió als seus orígens amb imatges dels seus directes. Tot molt lluminós, espectacular i mastodòntic, com el seu èxit.

Podreu veure BlackPink The Movie avui dimecres a les 18:30 h o diumenge dia 8 a les 12:00 h i a les 18:30 h

I ara sí, aquestes són les novetats de la setmana:

El Escuadrón Suicida

Els espectadors de Marvel i de DC tenen el seu propi llenguatge, claus i univers. Et pots gastar molts diners en la gran pel·lícula d'algun superheroi i, pel que sigui, no agrada. 

Va passar amb El Escuadrón Suicida de 2017, dirigida per David Ayer i que no va acabar de convèncer ni a públic, ni a crítica. Va recaptar 600 milions de dòl·lars a taquilla, però no va passar a la història per res en concret.

Ara es posa al davant d'aquesta banda d'antiherois, James Gunn (director de Guardianes de la Galaxia 1 i 2, ja prepara la tercera part) i la cosa canvia. Estem davant d'una pel·lícula per a adults, amb superherois, sí, però amb molta mala llet.

Esbojarrada, amb escenes d'acció trepidants, però amb un guió ben escrit i intel·ligent, diverses trames que funcionen i un conjunt sòlid i de factura impecable.

Pel que sembla, poques vegades surt una pel·lícula de superherois tan ben feta en tots els sentits com aquesta.

El tronc de l'argument és senzill: la banda de dolents ha de destrur un campament a l'illa del Corto Maltés. Des d'allà, un dictador una mica còmic (Juan Diego Botto) vol controlar el món. A banda de l'enemic comú, l'esquadró suïcida haurà de lluitar contra ell mateix a causa de la rivalitat i odi entre els seus membres.

Harley Quinn (Margot Robbie),  Peacemaker (John Cena, el dolent de Fast & Furious 9), Bloodsport (Idris Elba) o Rick Flag (Joel Kinnaman) són alguns dels membres d'aquesta atípica banda. No hi busqueu el Joker que mai va formar part d'El Escuadrón Suicida i no hi surt. Ni cal.

Bebé Jefazo: negocios de familia

Una pel·lícula per tota la família i que fa temps també que s'havia d'haver estrenat. Arriba ara i si bé als més petits els encanta aquest nadó vestit d'executiu, no seria el millor exemple a seguir.. És insolent, maleducat, una mica malparlat i la seva actitud dèspota i autoritària tampoc el fan un bon referent.

Com que el cinema però no només ha de ser educació, sinó també entreteniment i diversió, aneu-hi amb la canalla i ells passaran una bona estona.

Negocios de familia és la segona part de la saga. Els germans Tempelton ja són adults i s'han distanciat. Per una sèrie de circumstàncies, els dos germans tornaran al passat amb un nou personatge, Tina.

Hauran de lluitar contra un malvat geni que està ensenyant els nadons a ser molt dolents. Baby Corp s'ha de posar en marxa per solucionar-ho.

Una villa en la Toscana

Drama interpretat per Liam Neeson i el seu fill a la vida real, Micheál Richardson en una història que també té paral·lelisme amb ells. Un bohemi artista londinenc viatja a Itàlia amb el seu fill per restaurar i vendre una casa heretada després de quedar-se vidu.

El director és James D'Arcy i Nesson també va perdre la seva esposa l'any 2009, amb dos fills joves. És per això que tot plegat fa d'aquesta història d'amor entre pare i fill una pel·lícula íntima i molt ben feta.

El director ha explicat que el que vol és que els espectadors surtin de la sala sentint-se bé amb si mateixos i amb la vida. Fa pinta que ho aconseguirà.