Imatge de la pel·lícula Jungle Cruise

'Jungle Cruise' i 'Tiempo', dues bones pel·lícules d'estiu al cinema, que no us podeu perdre

Ocine Tarragona entra al mes d'agost amb una cartellera plena de bones pel·lícules. L'última de Disney i la nova d'M. Night Shyamalan, les novetats principals d'aquesta setmana

Tanquem el mes de juliol i ho fem amb noves pel·lícules  que s’incorporen a la cartellera setmana d’Ocine Tarragona.

Si aquests dies de vacances o de ritme més relaxat esteu cansats de sol, platja i calor, hi ha un pla perfecte. Només us cal un bon pot de crispetes i una tarda de cinema a Les Gavarres. Una bona pel·lícula, butaques supercòmodes i aire condicionat per estar ben fresquets.

Teniu moltes pel·lícules per triar i remenar: 

Infantils i familliars: Peter Rabbit 2, Space Jam, A todo tren, Los Croods 2, Spirit, Maya y el Orbe Dorado, Tom y Jerry o Cruella

Drames i històries humanes: El Cover, o Una canción Irlandesa.

Terror: Un lugar tranquilo 2, Expediente Warren: Obligado por el Demonio, La purga infinita o Wrong Turn.

Comèdies: Operación Camarón i Misterio en Saint Tropez.

Acció: Despierta la furia, Fast & Furious 9La Viuda Negra.

En teniu en castellà, català i anglès i també sessions matinals cada diumenge al migdia. Aquest divendres sumem a la cartellera les següents estrenes:

Donde caben dos

Comèdia coral amb un repartiment que ha reunit el bo i millor del cinema espanyol. Raúl Arévalo, Luís Callejo, Anna Castillo, Álvaro Cervantes, Ernesto Alterio, Ana Milán i molts altres surten en aquesta comèdia dirigida per Paco Caballero.

Una parella atrapada a la rutina, un jove amb el cor trencat, una núvia desesperada, un grup d’amics… coincideixen en un club d’intercanvi de parelles.

Cadascun amb els seus motius, temors i problemes veuran com la vida se’ls complica en una comèdia esbojarrada, divertida i un punt atrevida. 

El millor de la història és veure els actors i actrius passant-ho bé i jugant amb tota complicitat amb el guió, fent-se’l seu.

Humor despreocupat, però intel·ligent i amb missatge positiu de fons


Jungle Cruise

Disney vol recuperar el temps perdut durant tots aquests mesos de pandèmia i s’ha posat les piles. De moment ho està fent duplicant les seves grans estrenes al cinema, al mateix temps que a la seva plataforma. 

Realment, pel tipus de pel·lícules que presenta i per l’elevat preu que costa a Disney +, val clarament la pena anar al cinema. Allà viureu l’espectacularitat de la pel·lícula com cal: a tot volum i en pantalla gegant. 

Ho vam experimentar amb Mulan, amb Cruella i amb La Viuda Negra, totes de Disney. Amb Jungle Cruise, passarà el mateix així que, preu per preu, aneu al cinema, que hi guanyareu.

Jungle Cruise està protagonitzada per Dwayne Johnson i Emily Blunt i dirigida pel català Jaume Collet-Serra. La pel·lícula està inspirada en una famosa atracció de Disneyland i ens explica una expedició plena d'aventures a la selva. 

De fons, una història d'amor no sabem si correspòs entre un carismàtic capità de vaixell (Johnson) i una exploradora (Blunt). Aventures amb aire clàssic, al més pur estil Disney.

Tiempo

Nova pel·lícula del genial director M. Night Shyamalan. Segons la crítica Tiempo es la millor pel·lícula del director des que va sorprendre el món amb El Sexto Sentido.

Si bé es cert que va tenir una època amb errades considerables  (Airbender. El último guerrero o After Earth) quan va tornar al seu territori (el de la intriga i el terror original) es va superar (Múltiple i Glass, juntament amb El Protegido formen una trilogia excel·lent).

Shyamalan torna amb un thriller dels seus, d’aquests que et deixen glaçat per l’argument i pels girs de guió. En destaca un excel·lent muntatge i una alta capacitat de tensar la història fins a esprémer-la al màxim. 

Una família, de vacances, arriba a una platja tropical on vol passar el dia. Aviat descobreixen que el lloc fa envellir les persones que hi arriben amb una rapidesa sorprenent. La seva vida sencera es reduirà a un únic dia si no aconsegueixen escapar-se.

Angoixa i tensió, de dia i a la platja. Recorda a un malson semblant al de Midsommar (Ari Aster), però amb encara més intensitat. No us la perdeu.