Úrsula Corberó en una imatge de la pel·lícula Snake Eyes

Úrsula Corberó estrena pel·lícula de Hollywood a Ocine Tarragona... i pinta molt bé!

Snake Eyes és una superproducció americana d'acció i suposa la incursió de Corberó a Hollywood. Ens trobem davant la nova Penélope Cruz?

Com cada dimecres a TarragonaDigital, arriba el moment de repassar les  estrenes cinematogràfiques d'Ocine Les Gavarres a partir d'aquest divendres 13 d'agost.

Aquestes són les novetats de la cartellera:

Cuestión de sangre

Thriller dramàtic protagonitzat pel sempre efectiu i excel·lent actor, Matt Damon. Es posa a la pell de Bill Baker, un treballador d'una plataforma petroliera que viatja fins a Marsella. El motiu és dur: la seva filla és a presó acusada d'un crim que assegura no haver comès. 

Dirigeix Tom McCarthy (The Visitor o Spotlight) i mescla el thriller, la denúncia social i el drama. La relació pare-filla, que no passa pel seu millor moment, és un dels aspectes claus de la pel·lícula, com també les dificultats del protagonista en un entorn hostil. 

La història, basada en fets reals, vol posar de manifest també la manca d'entesa entre cultures i el paper dels americans a l'hora de relacionar-se amb la resta de món. 

Coprotagonitzen la història Camille Cottin i Abigail Breslin, la nena de Little Miss Sunshine, que ha crescut i s'ha convertit en una de les noves promeses de Hollywood.

Escape Room II: mueres por salir

El gènere de terror és inesgotable a l'hora de buscar trames i arguments al servei dels ensurts i la tensió. També és veritat que les fórmules són bastant calcades unes de les altres i més quan funcionen.

L'any 2019 va arribar Escape Room, coincidint amb la moda d'aquestes activitats on has d'aconseguir sortir d'una habitació tancada i plena de pistes. A la pel·lícula si no te'n sorties, corries el risc de morir. La broma va sortir bé (a taquilla) i ara n'arriba la segona part.

Els mateixos protagonistes (i algun participant mes) tornen a veure's en un escape room que té l'origen en un perillós vagó de metro. Per anar avançant, hauran de fer cas de les indicacions. Equivocar-se pot tenir conseqüències mortals.

Torna a dirigir Adam Robitel.

Snake Eyes: El origen

La superproducció de la setmana arriba amb la participació d'Úrsula Corberó que debuta a Hollywood amb Snake Eyes: El origen.

Es tracta de la tercera pel·lícula de la franquícia G.I. Joe. El guerrer Snake Eyes (Henry Golding) és acollit per un clan japonès que l'entrenarà per convertir-lo en ninja. 

Un repartiment internacional, una inversió milionària i una pel·lícula d'acció espectacular i molt ben feta.

Úrsula Corberó és La Baronessa, una manipuladora i poderosa  antiheroïna a la pel·lícula. Descoberta gràcies al fenomen mundial de La casa de papel ara té una oportunitat d'or que el món segueixi descobrint-la. 

De moment sembla que se n'ha sortit prou bé i ja estan pensant en un spin off del seu personatge. Veurem si estem davant de la nova estrella espanyola que conquereix Hollywood com va fer Penélope Cruz.

La pel·lícula fa bona pinta. Això sí, haver vist les dues primeres parts ajuda a entendre la trama i ubicar l'acció correctament. 

Recordeu que podeu comprar les vostres entrades en línia i estalviar-vos cues a taquilla. També podeu comprar els refrescos i crispetes que us vinguin de gust des de casa i recollir-les abans d'entrar a la sala. Ho trobareu tot a la web d'Ocine