Ron da error imatge de la pel·lícula

Setmana fantàstica a Ocine: 6 noves pel·lícules (i totes prou bones)

Una nova entrega de la terrorífica saga Halloween, animació per tota la família i cinema d'autor són alguns dels gèneres que podeu gaudir a Ocine Les Gavarres

Repassem tot seguit les estrenes cinematogràfiques que podreu veure a partir d'aquest divendres 22 d'octubre a Ocine Les Gavarres

En aquests moments, tenim una cartellera pleníssima de bones històries. Doneu una ullada a tot el que encara hi ha disponible i a les novetats que arribaran i planifiqueu-vos bé l'agenda per arribar a tot. I si compreu les vostres entrades utilitzant la targeta Ocine Fidelity Plus, tindreu descomptes i entrades gratuïtes.

El día de la bandera

Drama dirigit i protagonitzat per Sean Penn i per la seva filla, Dylan. Basada en fets reals, John Volgel porta una doble vida com a pare de família i com estafador i lladre de bancs.

Cada cop es fa més insostenible la situació. La reacció de la família davant les sospites de l'ocupació real del pare farà que ell s'ho replantegi tot per triar el millor camí.

Penn assegura que és la pel·lícula més difícil que ha fet mai. Una història tràgica, que no defuig el drama i la duresa. Els amants de les històries familiars intenses no se la poden perdre.

Entre Rosas

Comèdia francesa tendra i deliciosa protagonitzada per Cahterine Frot. Eve és una jardinera, creadora de les roses més famoses del món.

Ara està amargada i a punt d'arruïnar-se. Ja ningú vol les seves roses.

A la seva assistenta se li acut una idea per reflotar el negoci i rellançar les flors d'Eve.  Contracta un grup de persones amb risc d'exclusió social i ensenyar-los a cultivar les plantes.

Pel·lícula, amable, benintencionada i ideal per passar una estona entretinguda i amb un somriure a la boca. 

Halloween Kills

Ja hem perdut el compte de les vegades que Michael Myers ha tornat a la vida per repetir els assassinats sanguinaris que el van fer famós. Des de l'original de John Carpenter se n'han fet deu seqüeles.

Myers sobreviu inexplicablement a un incendi i torna a Haddonfield amb ganes de gresca silenciosa. Laurie Strode s'enfrontarà de nou amb ell per veure si aquest cop se'l carrega definitivament.

És la segona part d'una nova trilogia que va arrencar el 2018 així que...

El director, que ja està rodant la tercera part (Halloween ends) és també l'encarregat de fer renéixer 'El exorcista'. Recordeu el seu nom, que en sentireu a parlar: David Gordon Green.

La Crónica Francesa (del Liberty Kansas Evening Sun)

Wes Anderson és un autor en majúscules. Això té punts bons i dolents. En positiu, tothom vol treballar amb ell. Això fa que en aquesta pel·lícula hi apareguin Bill Murray, Benicio del Toro, Léa Seydoux, Adrien Brody, Frances McDormand, Timothèe Chalamet, Elisabeth Moss, Owen Wilson o Tilda Swinton.

En negatiu, Anderson fa pel·lícules personalíssimes que si bé són originals i un pèl surrealistes poden sorprendre negativament. En elles tot és com a absurd, exagerat, poc lineal i molt simbòlic.

Aquí viurem la vida d'un diari americà amb la redacció en una ciutat francesa fictícia. Veurem com l'editor (Bill Murray) reenfoca la línia editorial de la revista i coneixerem les històries que s'hi expliquen. Ho farem de la mà dels protagonistes i els periodistes que les escriuen.

És una comèdia, però insistim, d'autor. Si heu vist Isla de perros, El Gran Hotel Budapest o Moonrise Kingdom, ja sabeu de què estem parlant.

Ron da error

Pel·lícula d'animació dirigida per 4 persones que atresoren un currículm amb Papá canguro, Arthur Christmas, El viaje de Arlo i Coco. Els assistents digitals i robots estan de moda i tota la canalla en vol.

El protagonista també aconsegueix que els seus pares n'hi comprin un. És en Ron, però ni és tan intel·ligent, ni servicial com anunciaven a la televisió. 

De fet, està bastant fet malbé i això fa que la relació entre ells dos acabi esdevenint molt especial, mentre busquen la manera de reparar-lo.

Pel·lícula divertida i perfecta pels més petits de la casa. Transmet valors positius a través d'una història divertida i amable.

Supernova

Supernova és una pel·lícula intimista, humana i sòbria protagonitzada per Colin Firth i Stanley Tucci.

Interpreten a una parella que viu els seus darrers dies de felicitat, perquè el personatge de Tucci té una malaltia degenerativa.

La contenció, les mirades, la tendresa i la calma en el relat són els ingredients principals d'aquesta sòlida història que demostra l'excel·lència dels seus protagonistes.

Una pel·lícula que parla de l'amor, de la vida, de la mort, de l'eutanàsia, del dolor i de la pèrdua. Sense estridències, amb sensibilitat i poesia. Notable i imperdible pels amants bon cinema dramàtic.