Peter Rabbit i el seu amic en una imatge d'arxiu de la pel·lícula

'Peter Rabbit 2' i 'La purga infinita', cinema per a tots els gustos a Ocine Les Gavarres

Els divendres arriben les novetats al cinema. Uns simpàtics conillets i uns assassins sense pietat són la cara i la creu de la cartellera d'aquesta setmana

És moment de repassar com cada dimecres les pel·lícules d'estrena que podreu veure a partir d'aquest cap de setmana a Ocine Tarragona. Són les següents:


La purga infinitaEstem davant d'una altra d'aquelles sagues que va començar mig de broma i que ja va per la seva cinquena pel·lícula. I totes elles amb molt d'èxit de taquilla.La premissa és senzilla: un cop l'any es permeten els delictes, inclosos els assassinats, per canalitzar la tensió de la societat i alleugerir el perill la resta de l'any.Així va començar 'La purga', història de terror que ara es complica. Transcorregut el dia de la purga, el perill no s'acaba i els delinqüents decideixen que l'endemà seguiran delinquint. I amb el component del racisme a la frontera mexicana com a objectiu secundari dels delictes.En principi, la d'avui suposa el tancament de la saga, però ja se sap que si segueix donant diners, es pot continuar esprement la gallina dels ous d'or. En tenim exemples recents com 'Saw' o 'Fast & Furious'Produeix Blumhouse i això sempre és una garantia de pel·lícula original i atrevida.Peter Rabbit 2Aquest conillet a mig camí entre simpàtic i inquietant ha fet les paus amb la resta de conills després de les aventures de la primera part.Malgrat tot, segueix sent un trapella i el jardí on viuen li queda petit. Per això, viatja cap a la ciutat per descobrir món acompanyat dels seus amics i de la parella formada pels actors Rose Byrne i Domhnall Gleeson.Comèdia familiar que agradarà a qui ja va gaudir amb la primera part. Ideal per anar-hi amb els més petits de la casa.