Tres bones pel·lícules per veure aquesta setmana a Ocine

Avança el mes d'agost i ens hem plantat ja a la segona quinzena d'aquest mes de descans i desconnexió per molta gent. A poc a poc el nou curs cinematogràfic ja s'intueix a l'horitzó per tal d'encarar una recta final d'any 2018 amb (esperem) millors i més memorables pel·lícules que les que ens han arribat fins ara.

  

Vegem, seguidament, què podrem veure a Ocine Les Gavarres a partir d'aquest divendres 17 d'agost. Malgrat no tenir des de principi d'any grans pel·lícules d'aquelles de 'cinc estrelles' també és cert que cada setmana trobem notables històries a descobrir. Aquesta setmana, la que més sorprendrà és possiblement 'El viaje de Nisha' tot i que 'El espia que me plantó' i 'El pacto' pinten també molt bé, cadascuna dins el seu estil.

  

'El espía que me plantó'

 

 

Comèdia esbojarrada però entretinguda i molt ben feta amb dues coprotagonistes que es posen al paper i l'encerten: Mila Kunis i Kate McKinnon. Les dues amigues es veuen involucrades en una trama d'espionatge a causa d'una exparella que era espia. Les dues noies, es veuen al mig de la gran conspiració internacional i han de fugir a Europa, perseguides en tot moment per un grup d'assassins. Gags, rialles, diàlegs, a estones molt bons i realment divertits... Una comèdia d'aquelles que si us agrada el gènere, no us podeu perdre.

'El pacto'

'El pacto'
'El pacto' | cedida

 

  

Belén Rueda està especialitzada en thrillers foscos, d'ensurts, d'aquells que et mantenen enganxat a la butaca fins a l'últim minut. Ara arriba El pacto, una història que també protagonitzen Mireia Oriol i Darío Grandinetti. La filla adolescent de la protagonista (Rueda) desapareix en estranyes circumstàncies. Hores després és localitzada inconscient però condemnada a una mort imminent. La protagonista es nega a acceptar la mort de la seva filla i participa en un fosc ritual on un home li proposa un pacte per salvar la vida de la nena. L'endemà, torna a la vida però el descens a l'infern de mare i filla ja ha començat.

  

'El viaje de Nisha'

El viaje de Nisha
El viaje de Nisha | cedida

 

Producció noruega-alemanya sobre una noia de 16 anys que té una doble vida. A casa és una perfecta jove de Pakistan però amb els seus amics és una adolescent noruega com les altres. Un dia, el seu pare la troba amb el seu nuvi i els seus dos mons col·lisionen. El pare l'aïlla i decideix enviar-la a Pakistan amb la seva família. Allà haurà de retrobar-se a si mateixa a través del viatge a les seves arrels.

  

'Vaya bichos'

'Vaya bichos'
'Vaya bichos' | Cedida

 

L'Apol·lo és un grill viatger de bon cor que arriba a una ciutat d'insectes amenaçada per una vespa que ha segrestat l'abella Margarida, la reina. El grill, un poll i una abella l'hauran de rescatar. Animació francesa.

Podeu veure tots els horaris programats, durada de les pel·lícules i compra en línia a la web d'Ocine, des d'on també podreu participar en els sortejos i promocions que puntualment Ocine va activant en paral·lel a l'arribada de noves pel·lícules, podreu conèixer els avantatges de la Tarjeta Fidelity Plus i conèixer les sessions especials Nadó, Versió Original, o Òpera&Ballet