Home amb un gat els braços i noia en primer terme, amb nena i vaques al fons amb fons de natura

Ocine Tarragona estrena cinc noves pel·lícules aquest divendres 16 d'abril

'Una veterinaria en la Borgoña' i 'Una joven prometedora' són les dues estrenes destacades d'aquest divendres a Ocine Tarragona.

Nova tanda d'estrenes de primer nivell a Ocine Tarragona i amb pel·lícules per a tots els gustos: una d'Òscar, però que trenca esquemes, animació pels més petits de la casa, una història amable i familiar, cinema anime pels fans del gènere i una d'acció superviolenta i amb efectes especials d'aquelles que tenen més bon gust acompanyades d'un bon pot de crispetes.

Repassem les estrenes d'aquest divendres 16 d'abril:


Una joven prometedora


Pel·lícula que ha aparegut amb força a les quinieles dels Òscars, dirigida amb intensitat per l'actiu Emerald Fennell i protagonitzada per una Carey Mulligan nominada i que si perd, ho farà contra la preferidíssima Frances McDormand.


Crítica i públic s'estan desfent en elogis a aquesta pel·lícula de tall feminista, però amb uns plantejaments que van molt més enllà del tòpic i el pamflet. 

Humor negre i drama intens sobre una prometedora estudiant de Medicina a la qual li va passar una cosa que la va deixar tocada i pràcticament enfonsada. Ara treballa de dia en un cafè i a la nit porta una doble vida en què perpetua inacabablement la seva venjança.

Servirà, però el que fa a les seves víctimes per mitigar el profund dolor que sent?


El to, el muntatge i els girs de guió són el gran al·licient d'aquesta història, atrevida i original.Uuups! 2 ¿Y ahora dónde está Noé?


Pel·lícula alemanya d'animació infantil, pels més petits de la casa. Després de cent quaranta-set dies sense veure terra, les reserves s'estan acabant i els animals comencen a desesperar-se. Dos dels animalets que hi ha, Finny i Leah cauen accidentalment de l'arca... juntament amb l'últim bidó de menjar que hi quedava.


En aquest moment comença una aventura apassionant, amb molts convidats i amb un objectiu: poder tornar a l'arca, rescatar-ne els animals i aconseguir menjar per tots els animals abans que animals herbívors i carnívors trenquin el fi equilibri que hi ha entre ells.Detectiu Conan: La Bala Escarlata


Nova entrega de la saga d'animació japonesa sobre el detectiu Conan i que es pot veure en català a Ocine Tarragona. En aquest cas, l'acció s'emmarca en els World Sport Games.

S'inaugura la Bala Japonesa, un tren d'última tecnologia capaç d'arribar als 1.000 km/h. Durant la festa d'inauguració es produeix el segrest de diverses persones i tot té a veure amb un accident ocorregut a Boston fa quinze anys.

El detectiu Conan es farà càrrec del cas.Una veterinaria en la Borgoña


Aquesta pel·lícula té certa gràcia, malgrat que el model argumental de professional-de-ciutat-que-es-trasllada-a-entorn-rural-i-li-costa-adaptar-se està molt explotat, sobretot dins la comèdia francesa, italiana i espanola ('Bienvenidos al norte', 'Bienvenidos al sur', 'Nada que declarar', 'Mi familia del norte', 'Un Doctor en la campiña', 'Lo nunca visto', 'Uno para todos', 'Ocho apellidos vascos', 'El pregón'....).


Aquí, la protagonista és una veterinària que torna uns dies al poble on va néixer quan el veterinari oficial es jubila i li demana que el substitueixi. ¿Fugirà corrents o s'hi quedarà descobrint l'apassionant entorn rural?Mortal Kombat


Un dels videojocs de lluita més aclamats durant els anys ha sigut Mortal Kombat, el videojoc ara es transforma en pel·lícula de la mà de Warner en una història violenta i salvatge que dirigeix el debutant Simon McQuoid i que ha tardat deu anys a ser una realitat des que va començar a escriure's el guió.


Un lluitador professional sense sort es veu perseguit per uns guerrers sobrenaturals que el portaran a participar en un torneig a vida o mort en una mena de món imaginari.


Cops, bastonades, molta sang i una història al servei d'aquests combats tant extrems com inversemblants. Tampoc busca res més que el que se li demana, cosa que s'agraeix i que encantarà als més interessats en aquesta història, és a dir, als que han passat hores i hores atonyinant rivals davant d'una pantalla de televisió, comandament a la mà.


Es nota, no obstant això, que hi ha ganes – principalment, les del productor James Wan (director de 'Saw', 'Aquaman' o 'Insidious') - i pressupost, ja que el resultat és bastant espectacular.