Denzel Washington vestit de policia en una escena de la pel·lícula 'Pequeños Detalles'

La cartellera d'Ocine s'anima amb un espectacular 'thriller' protagonitzat per Denzel Washington

La primera gran estrena de Warner arriba a Ocine Tarragona aquest divendres: es tracta d'un espectacular thriller protagonitzat per Denzel Washington

Encreuant tots els dits perquè els índexs de la pandèmia continuïn remetent, tant de bo la normalitat, encara que no sigui plena però sí més flexible, vagi tornant a les nostres vides.


La cartellera de cinema, després de setmanes de dificultats en la programació d'estrenes destacables - han arribat magnífiques pel·lícules - però poc populars i enfocades a un tipus d'espectador massa selecte, sembla que s'anima.


I ho fa amb un thriller d'aquells que tan bé sap fer Hollywood quan s'hi posa: dels que combinen una bona trama, un magnífic guió i interpretacions d'Oscar. Vaja, que no teniu excusa: s'ha de veure. 'Pequeños detalles' encapçala les estrenes d'aquest últim divendres de febrer a Ocine Les Gavarres.


El multicinema tarragoní - Les Gavarres és terme municipal de Tarragona - està obert cada tarda de dilluns a dissabte i els diumenges, també en sessió matinal. Des de les 16.00 fins a les 22:00 podreu veure-hi les millors pel·lícules. Aquests dies, a causa de les restriccions, tots els que visqueu a algun poble o ciutat de Tarragonès i esperem que ben aviat ja, també els de la resta de província de Tarragona.


Aquestes són les estrenes de la setmana.


Pequeños detalles


Hereva directa de grans èxits del gènere dels noranta com 'Seven' o 'El silencio de los corderos' (que aquest mes de febrer ha celebrat el seu 30è aniversari), Denzel Washington - que va declinar al seu moment participar a 'Seven' errada que sempre ha lamentat - protagonitza aquesta pel·lícula sobre la investigació dels crims comesos per un assassí en sèrie.

Jared Leto i Rami Malek (el Freddie Mercury de 'Bohemian Rapsody') formen part d'aquesta història d'ambigüitats on anem seguint l'obsessiva pista del dolent i descobrint també els fantasmes i punts més foscos dels bons.


Intriga, emoció i un retorn argumental als grans thrillers dels noranta. Si bé no és una obra mestra és una notable ocasió per tornar a la sala de cinema, pot de crispetes i refresc a la mà i gaudir de l'espectacle.Millenium actress


Retorna també a les pantalles aquest divendres el clàssic de l'anime japonès dirigit per Satoshi Kon, admiradíssim director gràcies a la seva primera pel·lícula 'Perfect Blue'.


'Millenium actress' és una bellíssima pel·lícula sobre cinema que mescla drama, emoció, cinema fantàstic i romanticisme. Una història bonica, amb referències al cinema clàssic i que ella mateixa s'ha convertit en un clàssic en si mateix.


Aquesta pel·lícula és perfecta per a tots els que mai heu anat al cinema a veure'n una 'de dibuixos animats'. Proveu-ho i veureu que en realitat, l'animació és només una manera d'explicar històries tant o més bones que les de carn i os.