Imatge d'Eternals

Marvel ressuscita a Ocine Tarragona: la nova (i espectacular) generació de superherois

Marvel es reinventa amb la nova generació de pel·lícules que dona continuïtat a la saga. Angelina Jolie i Salma Hayek agafen n'agafen ara les regnes

Arriba el moment de repassar les estrenes cinematogràfiques d'aquest divendres 5 de novembre a Ocine Tarragona.

A banda de les pel·lícules següents, aquest diumenge a les 16:00 podreu assistir a un passi únic de Sooryavanshi. Es tracta d'una pel·lícula dramàtica i d'acció que arriba de l'Índia i que podríem emmarcar a Bollywood.

És la quarta pel·lícula a l'univers policial dirigit per Rohit Shetty i el protagonista és el cap de l'Esquadró Antiterrorista de l'Índia.

A banda de ser una pel·lícula que encantarà als fans del gènere, pel públic general és una oportunitat de descobrir un altre tipus de superproduccions, més enllà de Hollywood.

Les altres novetats que podreu gaudir a partir de divendres són les següents:

Eternals

Marvel no descansa i fa ja anys que va planejar el que ara està passant. Acabada l'etapa protagonitzada per Iron Man, Hulk, Capitán América i companyia, toca renovar-se sense perdre l'essència de la franquícia.

I aquí és on entren els eterns. Són una nova generació de superherois que en realitat sempre hi han sigut. El que passa és que tenien ordres de no intervenir en la guerra total que va haver-hi contra Thanos. 

Els Eternals són al món per lluitar contra un enemic en concret, els Desviants. Per això no van lluitar contra Thanos quan va fer espetegar els dits i va fer desaparèixer la meitat del món.

Ara arriba el seu moment i aquesta primera pel·lícula serveix per presentar-los i per començar una nova saga de lluites contra enemics perillosos i terribles.

Dirigeix Chloé Zhao (Sí, la guanyadora de l'Oscar per Nomadland) i protagonitzen Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumanil Nnjiani, Richard Madden o Barry Keoghan.

El lobo y el león

Pel·lícula familiar, molt recomanable per la història que ens explica i el valor ecològic i de respecte pels animals que transmet.

És una pel·lícula similar a Mia y el león blanco i torna a situar-se darrere del projecte el matrimoni format per Gilles i Prune de Maistre.

Alma, una pianista de 20 anys torna a la seva casa d'infantesa, en una illa de Canadà. Allà estableix un vincle especial amb una cria de lleó i una de llop a la que ha de protegir de l'amo d'un circ. Els animals van creixent i el vincle entre ells tres es farà molt fort.

Un dels punts interessants de la pel·lícula és que els animals (i la seva actuació) són reals, sense efectes digitals.

Santos Criminales

Una de les sèries que tothom coincideix a situar a l'Olimp del gènere és Los Soprano.

Amb la mort del seu protagonista, James Gandolfini a causa d'un infart fa quatre anys, s'estroncava la possibilitat de donar continuïtat d'alguna manera a la sèrie.

David Chase i Alan Taylor, creadors de la sèrie, presenten ara aquesta pel·lícula protagonitzada pel fill de Gandolfini, Michael.

Ell interpreta al jove Antonio Soprano i ens situa als orígens del personatge. La seva mare protectora i el seu oncle, amb vincles a la màfia, seran claus perquè Antonio s'acabi convertint en Tony.

La pel·lícula agradarà als fans de la sèrie i del gènere, i als que gaudim amb El padrino o Uno de los nuestros. No deixa de repetir fórmules ja vistes, però el resultat és prou acceptable.

Un espíritu burlón

Adaptació cinematogràfica d'un text teatral de Noël Coward, èxit rotund als escenaris anglesos. Ja té una versió per cinema de 1945, però ara torna a la pantalla gran de la mà del debutant Edward Hall.

Judy Dench, Dan Stevens, Isla Fisher i Leslie Mann són els protagonistes d'aquesta comèdia. Un escriptor que no troba la inspiració contracta una mèdium que aconsegueix tornar l'esperit de la seva primera dona. L'escriptor i ella s'entenen a la perfecció per anar creant l'obra literària que li han encarregat, però l'actual parella no veu clara aquesta 'relació'.

Una comèdia agradable, clàssica i molt anglesa.

Cuidado con lo que deseas

No ens n'adonarem i tindrem les festes de Nadal aquí. Arriba a la cartellera una d'aquelles pel·lícules que tant de gust ve veure per aquestes dates.

Es tracta d'una comèdia familiar protagonitzada per Dani Rovira i dirigida per Fernando Colomo.

Una parella amb els seus dos fills vol passar les festes de Nadal en una cabana a la muntanya. L'avi no pot acompanyar-los, però deixa als seus nets una bola de vidre màgica.

Dos ninots de neu cobraran vida i trastocaran la vida familiar entre aventures, rialles i molta tendresa.

Aquest diumenge a les 12:00 del migdia es fa un primer passi matinal d'aquesta pel·lícula a Ocine Tarragona. Des de TarragonaDigital hem regalat entrades per assistir-hi i veure en primícia una de les pel·lícules d'aquest Nadal.