Vera Farmiga i Patrick Wilson amb cara d'espant a 'Expediente Warren'

Expediente Warren, el terror més autèntic torna a Ocine Les Gavarres

Amb Cruella com a reina de la cartellera tarragonina, aquest divendres arriben noves propostes cinematogràfiques al multi cinemes de Les Gavarres

Arriba el moment de repassar les estrenes d'aquesta setmana a Ocine Les Gavarres.

Sí, no us perdeu Cruella, que és una pel·lícula que té una mica de tot, se'n surt amb un notable alt i realment forma part d'aquestes grans superproduccions (de Disney, a més) que tant hem trobat a faltar al cinema aquests últims mesos.

Cal aprofitar-ho i deixar-se endur per aquest entreteniment punk de disseny que té molts elements per convertir-se en la gran pel·lícula de la primavera 2021.

A banda de Cruella, però, i amb bons títols que encara sou a temps de degustar com 'Aquellos que desean mi muerte', 'Uno de nosotros', 'Despierta la furia', 'Este cuerpo me sienta de muerte' , 'Nadie' o 'Poliamor para principiantes', aquest divendres arriben a Tarragona les següents històries:


Expediente Warren: obligado por el demonio


Nova entrega de la saga protagonitzada pel matrimoni Warren, encarnats a la pantalla gran per Vera Farmiga i Patrick Wilson.


Aquí el terror paranormal es centra en una possessió demoníaca al cos d'un nen, David Glatzel, obsessionat amb una maligna figura que ningú més veu. Durant un exorcisme, un dimoni sembla escapar-se del cos del xiquet per entrar dins el promès de la seva germana, futur assassí.


Tercera entrega de la saga de terror iniciada amb 'The conjuring' i que va continuar amb 'El caso Enfield'. Si la cosa segueix funcionant com fins ara, no acabarà aquí.Shorta, el peso de la ley


Poderosíssim thriller danès sobre dos policies que queden aïllats en un barri conflictiu just quan transcendeix la mort d'un jove immigrant a mans de la policia durant una dubtosa operació. Les bandes buscaran venjança.


Dirigeix un duet de directors amb molta projecció internacional, hereus directes de Nicolas Winding Refn ('Drive', 'Solo dios perdona' o 'The Neon Demon) i que vol fugir de l'estereotip de pel·lícula nòrdica d'assassinats i trames de novel·la negra tipus 'Millenium'.


Si us va deixar sense respiració 'Los miserables' de Ladj Ly, aquesta és la vostra pel·lícula.Gaza, mon amour


Pel·lícula palestina, guanyadora de l'Espiga de Plata i premi al millor guió al Festival de Valladolid. Es tracta d'un drama amb tocs de comedia costumista, que ens explica una història d'amor entre Issa, un pescador de seixanta anys que està secretament enamorat de Shijam, una dona que treball al mercat amb la seva filla Leila.

Després d'una misteriosa troballa al fons del mar, la seva autoestima comença a créixer fins al punt que es planteja declarar-se a Shijam i proposar-li una nova vida conjunta. El marc social i polític de la història no és però, el més adequat.

Una pel·lícula atípica, ja que es tracta d'una comèdia romàntica amb un punt important de crítica social.Díos mío, los niños han vuelto


Divertidíssima pel·lícula francesa, en sintonia amb el que arriba gairebé cada setmana a les cartelleres. Catherine i Yann travessen la crisi de la mitjana edat. La seva vida canvia quan la seva filla de 27 anys torna a casa amb la seva parella després que els facin fora del seu pis.

De la síndrome del niu buit a la del niu... massa ple. Aquest seria el resum d'aquesta comèdia divertida, molt ben escrita i perfecte per passar una tarda entre rialles i bons sentiments.Sueños de una escritora en Nueva York


Pel·lícula basada en el llibre de memòries de Joanna Rakoff, ens trasllada al Nova York literari dels noranta quan la jove Joanna somia amb ser escriptora mentre troba la seva primera feina com assistent de Margaret, l'agent literària de J.D. Salinger.


Protagonitzen Margaret Qualley i Sigourney Weaver i es tracta d'un drama lleuger amb història de superació de fons. Correcta, sense més.Un pequeño contratiempo


Comèdia anglesa protagonitzada per Rafe Spall (fill de Thimothy Spall) que es posa a la pell d'un home que mai té pressa per res i que tot ho posposa. Després de rebre un regal el dia de la seva boda, la seva vida comença a accelerar-se a raó d'un any per dia. Li faltarà temps per tot i, principalment, s'adonarà de les coses importants que ens passen de pressa i que no valorem prou.


Seria com la mítica 'Atrapado en el tiempo' però a l'inrevés i en clau més familiar.