Cartell promocional de Harry Potter i la Pedra Filosofal

Harry Potter torna a Ocine Tarragona

Harry Potter torna a les pantalles de cinema per celebrar el seu vintè aniversari. També arriben altres estrenes aquest divendres a Ocine Les Gavarres

Nova tanda d'estrenes cinematogràfiques aquest divendres 12 de novembre a Ocine Tarragona.

Abans de conèixer les pel·lícules que arriben a la cartellera, aquest diumenge dia 7 es va fer a Ocine Les Gavarres la preestrena de 'Cuidado con lo que deseas'. Es tracta de la nova pel·lícula de Fernando Colomo, un conte de Nadal protagonitzat per Dani Rovira.

Cuidado con lo que deseas, una meravellosa benvinguda al Nadal

Una història bonica, entranyable i familiar que ja van poder una vuitantena de persones en primícia gràcies a les entrades sortejades per TarragonaDigital

Moment de la projecció de 'Cuidado con lo que deseas' a Ocine Tarragona
Moment de la projecció de 'Cuidado con lo que deseas' a Ocine Tarragona | TarragonaDigital

Cuidado con lo que deseas ens explica la història d'una família que vol passar les Festes de Nadal a una cabana enmig del bosc nevat. L'avi (José Sacristán) és mag i les festes nadalenques li permetran contribuir a fer que la màgia del Nadal arregli alguns conflictes familiars. Dos ninots de neus que cobren vida hi tindran molt a dir.

Rialles, tendresa, una mica de misteri i molta humanitat en aquesta meravellosa història, perfecta per donar la benvinguda com cal al Nadal 2021. La podeu veure a partir d'aquest divendres.

Sala 4 d'Ocine Les Gavarres de Tarragona amb gent entrant
La preestrena de 'Cuidado con lo que deseas' a Ocine Tarragona fou un èxit | TarragonaDigital

Aquest divendres arriben als cinemes les següents històries:

Harry Potter y la Piedra Fiosofal

Sí, Harry Potter torna als cinemes per celebrar el seu vintè aniversari. Es tracta de tot un esdeveniment cinematogràfic que ja ha revolucionat els fans de la saga i són molts. 

La primera pel·lícula de la saga es podrà veure a Ocine Tarragona durant tot el cap de setmana en diverses sessions i la venda d'entrades anticipades va a bon ritme. I és que la de Harry Potter és una de les sagues més famoses de la literatura i també del cinema.

L'adaptació de la primera novel·la de les aventures escrites per J. K. Rowling ens presenten a Harry Potter nen.

Reviurem de nou la seva arribada a Hogwarts, el col·legi de màgia i bruixeria, com coneix els seus amics i com descobreixen el misteri de la pedra filosofal.

Aventures que, malgrat el pas dels anys, segueixen fascinant a grans i petits. I al cinema, la màgia es multiplica així que no perdeu l'oportunitat. 

Way Down

Jaume Balagueró és una de les icones nacionals en cinema de terror. Ara fa una pausa en el seu gènere preferit i ens presenta aquest thriller que recorda moltíssim a La casa de papel.

Un grup de lladres té exactament 105 minuts per entrar al Banc d'Espanya, robar la seva cambra cuirassada i fugir. Tot passarà durant el Mundial de futbol de 2010.

El director confessa haver-se divertit molt rodant-la. Malgrat això, la pel·lícula arriba en forma de thriller seriós i detalla minuciosament l'operació que volen perpetrar. Interpreten Freddie Highmore, Sam Riley, Liam Cunningham i Luís Tosar.

Una pel·lícula de gènere, el de robatoris perfectes, amb tots els clixés i fórmules i que no decep i ofereix el que promet.

Eiffel

França no havia fet encara una pel·lícula sobre el disseny i construcció del seu monument més famós, la Torre Eiffel. Ara arriba una bona biografia de Gustave Eiffel, l'enginyer que va proposar l'any 1889 al Govern francès construir la torre.

S'elevava 300 metres i serviria per commemorar l'Exposició Universal d'aquell any a París.

Ningú, excepte ell, creia que allò fos possible i la lluita contra el poder, el temps, la societat i contra ell mateix són l'eix d'aquesta biografia que recórrer 20 anys de l'artista.

Dirigeix Martin Bourboulon i protagonitza Romain Duris. 

Till Death (Hasta que la muerte nos separe)

Pel·lícula de terror que suposa el retorn al cinema de l'actriu Megan Fox, una de les icones de la dècada passada. L'actriu de Transformers torna després d'anys de silenci amb una pel·lícula de por, d'aquelles que es van complicant innecessàriament.

Malgrat que no es feliç amb el seu marit, la protagonista accepta celebrar amb ell el desè aniversari de casats a la seva casa del llac. 

El matí següent es desperta emmanillada al seu marit mort i descobreix el maquiavèl·lic pla que li té preparat per venjar-se d'ella. 

Tot bastant sàdic i estrany, però dins les fórmules de Hollywood, així que no patiu en excés que si sou fans del gènere, es pot veure amb comoditat. 

My hero Academia: Misión mundial de héroes

Nova entrega de la saga d'anime My Hero Academia amb les aventures dels personatges creats per Kenji Nagasaki. Els fans de l'anime, que a Tarragona són uns quants tenen una nova cita a Ocine Les Gavarres aquest divendres o dissabte a les 18:30 de la tarda.