Imatge de 'Sin tiempo para morir'

La pel·lícula més esperada arriba a Ocine: torna James Bond amb 'Sin tiempo para morir'

Encara podeu gaudir (fins demà dijous dia 30) d'entrades a les sales d'Ocine per només 3,50 €

Aquests dies anar al cinema és més econòmic que mai. Encara avui dimecres i demà dijous 30 de setembre, les entrades us costaran només 3,5 €. Només tenen recàrrec d'un euro les sales ATMOS (on l'experiència cinematogràfica és més intensa) i de 0'50€ les butaques reclinables de la salas 13. 

Amb aquests preus d'escàndol i la llista de bones pel·lícules per veure no teniu cap excusa i més, si fa temps que no passeu per Ocine.

A partir de divendres, arriben les novetats. Els preus tornaran també a ser els normals, tot i que amb la targeta Fidelity d'Ocine, són també molt econòmics. Si encara no la teniu, és gratuït fer-vos-la i us permetrà tenir descomptes, entrades gratuïtes, promocions i descomptes exclusius.

A més, podeu aplicar els descomptes i acumular punts també comprant les entrades online així que clarament, tot són avantatges.

Divendres arriben aquestes pel·lícules a Ocine Tarragona:

Sin tiempo para morir

Una de les pel·lícules que més cops ha posposat la pandèmia de coronavirus ha estat la darrera entrega de James Bond. Suposadament és l'última que protagonitzarà Daniel Craig.

Dirigeix Cary Joji Fukunaga i Bond ha deixat el servei secret i viu tranquil·lament a jamaica. Aviat li demanen ajuda per rescatar un científic segrestat. La missió es complica fins a portar a Bond a descobrir els plans d'un malvat amb una arma tecnològica devastadora.

Un Bond fosc, psicològicament complex i amb una trama al mateix nivell que l'acció, els trets i les explosions. A més de Craig, hi podrem veure Ana de Armas, Lea Seydoux i Rami Malek (el dolent de la història). 

Si Craig no continua la saga, és probable que li agafin el relleu Idris Elba ('El escuadrón suicida') o Tom Hardy ('Venom'). També sonen altres noms, però de moment, no hi ha res confirmat. 

Bella y el circo mágico

Història familiar d'animació que ens arriba de Noruega i que està especialment pensada pels petits de la casa, a partir dels cinc anys. Abans també la poden veure, però no l'acabaran d'entendre, possiblement.

Bella i Henry són els millors amics del món. Ella li està preparant un circ per fer-li una sorpresa però arriba al veïnat, Johnny. És un nen nou, molt modern i amb una bicicleta espectacular. 

Henry queda fascinat i Bella se sent gelosa. L'obliga a triar entre la bicicleta i ella i Henry incapaç de prendre una decisió, desapareix. Johnny i Bella hauran d'unir esforços per trobar Henry i les aventures que viuran els demostraran el valor de l'autèntica amistat.

Cinema amb valors positius, ben fet i que només dura 75 minuts. És perfecta per anar iniciant els més petits de casa al cinema.

Bendetta

El director Paul Verhoeven té un objectiu comú a totes les seves pel·lícules: buscar la polèmica i l'escàndol. Ho va aconseguir ja als anys 90 amb 'Instinto Básico', una de les pel·lícules més recordades d'aquella dècada. 

També va provocar reaccions diverses amb 'Showgirls', 'Starship Troopers', 'El libro negro' o 'Elle'. Aquesta última, amb una magnífica Isabell Huppert. Ara torna amb una transgressora aproximació a la vida real d'una monja italiana del segle XVII.

Es basa en el llibre 'Actos inmodestos: La vida de una monja lesbiana en la Italia renacentista' de Judith C. Brown.

No cal dir massa cosa més. El resultat buscar provocar polèmica vers la institució eclesiàstica mesclant la devoció religiosa extrema d'una jove monja amb l'atracció per una companya que arriba al convent.

La jove novícia, Bendetta, s'erigirà en un ésser revolucionari i místic que farà trontollar els màxims estaments religiosos.

Tot això, en mans de Verhoeven és material d'alt voltatge que provocarà reaccions de tota mena. Al festival De Cannes, va rebre bones crítiques.

Mediterráneo

Aquesta pel·lícula dirigida per Marcel Barrena es basa en la vida real d'Oscar Camps i de com va néixer la seva ONG, Open Arms.

Protagonitzada per Eduard Fernández, Dani Rovira i Anna Castillo se situa als orígens de la ONG. Òscar i Gerard, dos socorristes, viatgen fins a Lesbos impactats per la fotografia d'un nen ofegat al Mediterrani.

Allà descobreixen la realitat de milers de persones que volen arribar a Europa i que es deixen la vida intentant-ho, al Mar Mediterrani. Organitzen un equip de salvament que haurà de salvar vides, malgrat les suspicàcies dels governs europeus. Seguir amb el seu objectiu, els pot portar conseqüències professionals però també a escalav personal.

Drama humà i social ben interpretat i sobre una realitat que ens toca de ben a prop.