Dani Rovira en una imatge de la pel·icula cuidado con lo que deseas

Sessió de cine gratis a Ocine Les Gavarres amb la nova comèdia familiar de Dani Rovira

Ocine Les Gavarres presenta la nova comèdia familiar de Dani Rovira 'Cuidado con lo que deseas'

Les festes de Nadal no tardaran a arribar i a Ocine Les Gavarres ja volen començar a celebrar-ho.

I ho fan d'una manera molt generosa i que us permetrà passar una bona estona amb la vostra família. Aquest pròxim diumenge 7 de novembre, arriba al multicinemes més potent de Tarragona l'estrena de 'Cuidado con lo que deseas', la nova pel·lícula protagonitzada per Dani Rovira.

Serà a les 12:30 del migdia, en una  sessió matinal a la sala 4. I serà gratuïta, és a dir, s'hi podrà entrar amb invitació. Ara us expliquem con aconseguir-les.

Dani Rovira i la comèdia familiar d'aquest Nadal

Cuidado con lo que deseas ens explica la història d'una parella i els seus dos fills. Volen passar les festes de Nadal en una caseta de fusta, a la muntanya. La parella (Dani Rovira i Cecilia Suárez) no passa per un bon moment i uns dies de vacances i naturalesa els aniran bé. 

L'avi dels nens (José Sacristán) no pot acompanyar la família però els nets li roben una bola de neu que suposadament és màgica. Sembla que concedeix desitjos... de moment ja ha aconseguit que dos ninots de neu cobrin vida i trastoquin unes vacances familiars amb moltes aventures.

Pel·lícula amable, tendra, divertida i perfecta per a tota la família. Els més petits de casa s'ho passaran d'allò més bé i els pares i mares també riuran una estona.

Invitacions per anar gratis a veure la pel·lícula a Ocine

Com us diem, per anar de franc a la matinal d'Ocine només ens heu d'enviar un e-mail a l'adreça electrònica info@tarragonadigital.com. Responeu a la pregunta: Qui és el protagonista de 'Cuidado con lo que deseas'?

Tenim 40 invitacions dobles,  gentilesa d'Ocine Les Gavarres,  per repartir entre les primeres persones que ens envieu un correu electrònic amb la resposta correcta.

Com recollir les invitacions

Si sou una de les persones guanyadores de les invitacions, rebreu la confirmació al mail abans de dilluns dia 1 de novembre. Llavors necessitarem que ràpidament ens passeu el nom i DNI de les persones que aniran a veure la pel·lícula. Hem de tenir les vostres dades abans de dimarts dia 2 de novembre a les 22:00h. Sinó, quedareu automàticament fora de la llista i passarem al següent guanyador.

Tindreu les vostres entrades a la taquilla d'Ocine Les Gavarres a partir de dissabte dia 6. Les podeu passar a buscar el mateix dissabte (així podreu triar millor el lloc on voleu seure) o diumenge fins a l'hora de la pel·lícula, quan us vagi millor.

Molta sort. I ràpid, que d'oportunitats com aquesta, d'anar al cinema de franc, n'hi ha poques!

Cartell de Cuidado con lo que deseas
Cartell de Cuidado con lo que deseas, la nova pel·lícula de Dani Rovira | Cedida