El método Williams

Trepidant cap de setmana de novetats al cinema: 'Agente 355' y 'El método Williams', al capdavant

Will Smith, Penélope Cruz i Guillermo del Toro presenten les seves pel·lícules aquesta setmana

Repassem com cada dimecres la cartellera cinematogràfica d'Ocine Tarragona amb les novetats que podrem veure-hi a partir de divendres.

Agentes 355

Jessica Chastain, Penélope Cruz, Diane Kruger, Lupinta Nyong'o i Fan Bingbing són les protagonistes d'aquesta pel·lícula d'acció sobre un equip internacional de dones espies. Dirigeix Simon Kingberg, guionista de la saga Deadpool i director d'X-Men:Fénix Oscura i la trama ens porta a la recerca d'una arma secreta que ha caigut en mans dels dolents.

Estem davant la típica pel·lícula d'espies, amb acció, gadgets sofisticats, trets i cops de puny que us farà passar una bona estona. Dos punts febles, només: que la venguin com una història feminista, emmarcant-la en el #MeToo i la seva durada, que sobrepassa les dues hores. Aquest tipus de pel·lícules són encara més bones si no s'allarguen gaire més de l'hora i mitja de rigor.

El callejón de las almas perdidas

A Guillermo del Toro li està passant una mica com a M. Night Shyamalan. Va tenir un inici i primers anys de carrera espectaculars (El espinazo del diablo, El laberinto del fauno, o Pacific Rim) per anar perdent-se a poc a poc en la seva genialitat.

La cumbre escarlata, La forma del agua o ara El callejón de las almas perdidas no acaben de trobar l'equilibri entre el segell personal i el cinema que el públic demana ara mateix. Això fa que la lluentor dels inicis llangueixi lentament sense acabar de trobar un encaix que potser el temps li retorna, tal com sí ha passat amb Shyamalan.

A El callejón de las almas perdidas hi trobem un repartiment magnífic: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Rooney Mara, Toni Collette o Willem Dafoe. La història és un remake de la pel·lícula homònima de l'any 1947. Un buscavides (Cooper) s'uneix amb una dona misteriosa per fer-se rics, a través de l'il·lusionisme, els enganys i els trucs mentals.

Una història interessant, amb segell del Toro. Un consell, no mireu el tràiler i deixeu-vos sorprendre.

El caso Villa Caprice

Cinema EUROPEU, amb majúscules. Pel·lícula franco-belga d'estil clàssic, discurs sòlid i interpretacions sòlides i sense floritures innecessàries. Ens situem davant thriller auster que reflecteix la corrupció de la justícia, dels negocis i de la política. 

Un advocat famós i amb molt bona reputació accepta el cas d'un nou client, Gilles Fontaine. És un empresari poderós al qual acusen de comprar una propietat en circumstàncies sospitoses. L'advocat descobrirà que res és el que sembla i que el seu client no li està dient tota la veritat. Però ja serà massa tard.

Els personatges protagonistes reflecteixen les misèries humanes però de forma sòbria i enmig d'un guió intel·ligent i ben articulat. Cinema ben fet

El método Williams

Tothom aposta per la nominació a l'Oscar per a Will Smith gràcies a aquesta pel·lícula. Ens explica els peculiars (i qüestionats) mètodes pels quals Richard Williams va aconseguir que les seves dues filles, Venus i Serena, es convertissin en estrelles del tenis.

Pel·lícula biogràfica on Smith desplega el seu talent pels personatges inspirats per pares sacrificats i molt familiars. A més de ser una història de superació i un cant a la família, a l'amor paternofilial i a l'esperit de sacrifici, és també un drama solvent i inspirador.

No és una obra mestra, però sí una pel·lícula amb valors, positiva i emocionant. Si teniu fills adolescents, és perfecta per veure-la en família. 

One Shot

Pel·lícula d'acció trepidant dirigida per James Nuun iamb Ryan Philippe, Scott Adkins i Ashley Green al capdavant. 

Es tracta d'una història que es desenvolupa en temps real, com un llarg pla seqüència. En una base secreta de la CIA hi ha un motí molt perillós, just en el moment en que es procedeix a traslladar un pres acusat de terrorisme.

Adrenalina en estat pur, amb una posada en escena tremendament realista.

Podeu comprar les vostres entrades en línia a través de la web d'Ocine. També podeu fer la comanda de crispetes i refrescos i recollir còmodament la comanda quan arribeu al cinema.