Pau Donés, cantant de 'Jarabe de Palo', a la seva darrera cançó, 'Eso que tú me das'.

Nous passis del documental 'Eso que tu me das' a Ocine Tarragona després de l'èxit d'aquest cap de setmana

El documental de Pau Donés ha estat la segona pel·lícula més vista d'aquest cap de setmana a Ocine Gavarres. El cinema tarragoní amplia a tres els passis diaris de la pel·lícula aquests pròxims dies

Presentat al mes d'agost al Festival de Màlaga, 'Eso que tú me das' és un document gràfic que, tot i que neix de la cruesa de la mort, acaba convertint-se en un cant a la vida.

El cantant i líder de la banda Jarabe de Palo, Pau Donés, va lluitar durant cinc anys contra el cáncer. Dies abans de morir, va voler concertar una entrevista amb el seu amic periodista Jordi Évole per deixar gravat el seu testimoni.

El documental es titula com la seva última cançó 'Eso que tú me das', un concepte ple d'optimisme. Tot i que el seu diagnòstic era el pitjor dels possibles, Donés va trobar la manera d'agrair tot allò que va rebre en vida. I això és el que fa Pau Donés en aquesta última conversa: donar les gràcies.

Amb una lucidesa i calma impressionant, Pau Donés i Jordi Évole ens regalen una hora de conversa sobre la vida on fan un repàs a la trajectòria del cantant. El documental alterna moments emotius propis de la situació amb altres més reflexius sobre com viure i com aprofitar tot allò que ens dóna la vida.

Un documental solidari a Ocine Les Gavarres 

'Eso que tú me das' ha aterrat en més de 240 cinemes de tot el país i, tot i que el sector cultural es troba en un context de dificultat, el documental s'ha convertit en un èxit d'audiència. De fet aquests primers dies de projecció del documental al multi cinemes de Tarragona, el documental de Pau Donés i Jordi Évole ha estat la segona pel·lícula més vista de totes. 

És per aquest motiu que Ocine Les Gavarres de Tarragona ha ampliat el nombre de sessions per aquesta setmana i des d'avui fins al dijous 8 d'octubre oferirà 3 passis diaris de 'Eso que tú me das' per donar sortida a tota la demanda dels espectadors. Així doncs la pel·lícula es pot veure a les 18:00 a les 20:30 i a les 21:45, cada dia fins dijous.

Amb la bona resposta del públic amb aquest documental s'incentiva també el fet de poder seguir recaptant per la investigació d'aquesta malaltia. La recaptació corresponent als productors del documental serà destinada a la investigació de la lluita contra el càncer  que realitza el Vall d'Hebron Institute of Oncology de Barcelona (VHIO), que va tractar i segueix estudiant la malaltia que va patir en Pau Donés


 

Pau Donés, cantant de 'Jarabe de Palo', a la seva darrera cançó, 'Eso que tú me das'.
Pau Donés, cantant de 'Jarabe de Palo', a la seva darrera cançó, 'Eso que tú me das'. | Jarabe de Palo