Imagen de la película Operación Camarón

'Operación Camarón': la comèdia espanyola segueix en perfecte estat de salut

També arriba a Ocine Tarragona una pel·lícula d'aventures perfecta per veure en família, 'Spirit: indomable'.

Arriben noves estrenes a Ocine Les Gavarres aquest divendres 25 de juny.


Aprofiteu aquest pont de Sant Joan per gaudir de les millors pel·lícules al cinema, que ara mateix hi ha un bon catàleg de propostes per triar i remenar.


Aquí teniu la cartellera actual, amb els horaris i sessions i a continuació, les novetats d'aquesta setmana:


Operación Camarón


Fa setmanes que Mediaset ens escalfa amb aquesta comèdia que promet ser un dels èxits de l'estiu.


'Operación Camarón' està dirigida per un 'expert' en la comèdia fàcil i sense filtres, Carlos Therón  (director de 'Lo dejo cuando quiera' i 'Es por tu bien'). 

Aquesta vegada, la nova aposta de la factoria Mediaset s'endinsa en el món de la delinqüència local i del trap urbà.


Un policia novell rep la missió d'infiltrar-se en el grup de flamenc-trap Los Lolos, abans que actuïn a la boda de la filla d'un traficant local. Que no el descobreixin i atrapar els dolents serà divertit, enginyós i tremendament entretingut.


És una comèdia ben escrita i interpretada i que compleix a la perfecció el seu objectiu: passar una tarda divertida i entre crispetes.


És un exemple més de què la comèdia espanyola viu un moment daurat, és rendible i sap riure's d'ella mateixa. Totalment recomanable, sabent què aneu a veure.Envidia sana


Comedia francesa amb Vincent Cassel, Bérénice Bejo i Florence Foresti com a protagonistes.


Dues parelles, amigues des de fa anys, canvien la seva relació quan Léa, la noia més reservada de tots quatre, escriu i publica un llibre. L'obra es converteix en un supervendes i destapa un talent que ningú sabia que tenia. 


La gelosia, les crisis existencials, la lluita d'egos i altres qüestions sentimentals que semblaven resoltes surten a la llum progressivament. Això posa en dubte la solidesa de l'amistat entre ells.


Una pel·lícula d'emocions a la francesa, és a dir, ben escrita, interpretada i dirigida.
Spirit

Pel·lícula d'animació que agradarà als més petits de la casa, principalment entre els 6 i els 10 anys. Amb aquesta edat, ja podran seguir-la bé i entendre tota la dimensió emocional i de valors, a més de la trama.


'Spirit' ens explica l'aventura de Fortu, una noia decidida a trobar la seva llar, després de perdre a la seva mare. Quan coneix Spirit, un cavall salvatge amb qui estableix una connexió especial, la seva vida tindrà de nou sentit. Juntament amb les seves amigues, haurà d'alliberar el cavall d'uns cowboys que volen capturar-lo.


Aventures, emoció, empoderament i lleialtat. Una magnífica pel·lícula de Dreamworks per anar al cinema en família.La vida de los demás


Cinema de denúncia social, en aquest cas, centrat en la pena de mort a Iran.


La pel·lícula està dirigida per Mohammad Rasoulof (pendent de sentència per mostrar la repressió del Govern del seu país). Són quatre històries diferents que s'acaben entrellaçant i que reflexionen sobre la responsabilitat de tot l'entramat funcionarial al voltant de la classe dirigent en l'aplicació de la pena de mort.


Cinema necessari. Difícil i no apte per tots els públics, però necessari.