escena d'un lugar tranquilo 2 amb els protagonistes d'esquena

Ocine Tarragona preestrena divendres 'Un lugar tranquilo 2', el thriller de l'estiu

La pel·lícula es podrà veure a Tarragona una setmana abans, en un passi conjunt amb la primera part de la història

Les estrenes de cinema ja es preparen a Ocine Tarragona per donar el seu nou tret de sortida dels divendres.


Recordeu, abans que res, que aquest divendres es reestrena 'Mulholland Drive'.

El clàssic de David Linch protagonitzat per Naomi Watts torna al cinema vint anys després de la seva estrena. El món de Linch mesclat amb records, absències, salts temporals i somnis en el que alguns qualifiquen d'obra mestra del cinema i d'altres directament de presa de pèl. És el Linch de 'Terciopleo azul', 'El hombre elefante' o 'Inland Empire', en tota la seva essència. 

La podeu veure cada dia fins dimarts dia 15 en sessió única a les 21:30.


A més de 'Mullholand Drive', a partir de divendres dia 11 de juny, aquestes són les novetats que podreu gaudir al cinema:


Un lugar tranquilo 2


Aquesta pel·lícula s'estrena oficial el dia 16 de juny, però aquest divendres dia 11 ja la podeu veure en primícia a Ocine Tarragona. Es projectarà en una marató de tres hores de durada conjuntament a la primera part de la història.


Protagonitzada per Emiliy Blunt, aquest drama de terror postapocalíptic continua l'estela de la seva predecessora. 

Evelyn Abbott (Blunt) i els seus fills busquen refugi dels terribles alienígenes cecs que ataquen quan senten algun tipus de soroll, per mínim que sigui.


Es troben Emmet, el seu veí, però els seus destins es separen seguint un misteriós senyal de ràdio, que els dóna esperança per seguir endavant.


Es tracta d'una història de terror d'aquelles que et mantenen en alta tensió tota l'estona però amb un fort component humà. La primera part va sorprendre i agradar i aquesta seqüela va pel mateix camí.

Tindrem tercera part l'any 2022.


 


En un lugar salvaje


Queda molt lluny, l'època en què Robin Wright (Penn) era només la dona de Sean Penn, lluitant per aconseguir algun paper que demostrés el seu talent.


Després de House of Cards (sèrie que ha coprotagonitzat amb Kevin Spacey) i de la qual n'ha dirigit una desena de capítols, ara es llença de nou a la direcció a 'En un lugar salvaje', que també protagonitza.


Es tracta d'una fugida emocional per superar la pèrdua. És una història intimista, potent i amb uns personatges dotats d'alta profunditat emocional.

Al mateix temps, la connexió amb la natura juga un paper vital en el procés de recuperació de la protagonista.


Edee, aquest és el seu nom, decideix tallar tots els vincles amb la seva vida passada després d'una tràgica pèrdua i aïllar-se a les muntanyes de Wyoming. Un caçador (Demián Bichir) l'ajudarà.


 


La casa de caracol


Thriller rural protagonitzat per Javier Rey i Paz Vega i ambientat en un poble d'Andalusia. Un escriptor es refugia al poble per escriure la seva pròxima novel·la. Darrere de la tranquil·litat i normalitat aparent dels habitants d'aquell lloc, s'hi amaga un secret terrible.


Comencen a passar coses estranyes que desconcerten profundament al protagonista, però que tothom allà sembla viure amb normalitat.


Està basada en el llibre 'La casa de caracol' de Sandra García Nieto i dirigeix la debutant Macarena Astorga.


 


La violinista


Ara arriba aquesta història de 2018 sobre una reputada violinista que ha de deixar de tocar a causa d'un accident.


Per la sensibilitat a les mans i es refugia en la docència per apaivagar el patiment i l'enyor del violí. Un alumne de vint anys, amb un extraordinari talent musical, la captivarà i no només en l'àmbit musical.


Pel·lícula formalment correcta i argumentalment passable. Mescla de música clàssica, amor i històries personals.


 


Solo una vez


Interessant proposta sobre la violència familiar i de gènere protagonitzada per Ariadna Gil.

L'actriu encarna una terapeuta que ha de reconduir per ordre judicial un home (Álex García) que suposadament ha maltractat a la seva dona (Silvia Alonso). Ella ho nega i no vol seguir amb la denúncia, fet que complica la situació.


Un dels drames més actuals a la societat espanyola, des d'una perspectiva crítica i poc complaent, la del director debutant Guillermo Ríos.


Bon Jovi from Encore Nights


Les grans bandes musicals van passant pel cinema en un degoteig de grans concerts filmats especialment per veure's a la pantalla gran. Els amants de la música ho celebrem, ja que es tracta d'un format que s'apropa al de les sensacions dels grans concerts.


Bon Jovi presenta el concert-documental 'From Encore Nights' enregistrat a Nova Jersey (la seva ciutat) i on repassa els grans èxits d'una fulgurant carrera musical de més de tres dècades.

Ho podreu gaudir aquest dijous dia 10 i divendres 11 de juny, en dos passis a les 8 del vespre.