Imatge d'Space Jam 2 amb Bugs Bunny i Lola Bunny

Space Jam 2: torna el bàsquet més espectacular amb Bugs Bunny i Lebron James

Les aventures mig reals, mig animades d'Space Jam protagonitzen un cartellera amb espai també pel drama i pel terror.

Repassem tot seguit les estrenes d'aquesta setmana a Ocine Les Gavarres.


Són pel·lícules que podreu veure tot degustant una de les noves varietats de crispetes que ja trobareu Ocine Tarragona.


A la botiga Caramel Box, entrant al cinema a mà dreta, trobareu crispetes de molts sabors que us encantaran. Mantega, xocolata, canyella, llimona, tropical, maduixa... són només alguns dels sabors que hi trobareu. Qui les està tastant, repeteix!


Aquestes són les pel·lícules que podreu veure a partir de divendres 23 de juliol:


El Cover


Pel·lícula escrita i dirigida per l'actor Secun De la Rosa, es tracta d'una comèdia dramàtica protagonitzada per Àlex Monner, Marina Salas, Carolina Yuste i Lander Otaola.


També té tocs de musical, tant en l'argument com a escala formal. El protagonista és Dani, un noi que ha heretat de la seva família l'amor per la música i també la por al fracàs. Per això treballa de cambrer a Benidorm mentre somia a triomfar.


Benidorm s'omple cada estiu d'artistes que canten en bars, hotels i sales de festa, fent versions ('covers') de cançons famoses. Una d'elles és Sandra, que coincidirà amb Dani i li canviarà la forma d'entendre l'art i la vida.


Misterio en Saint-Tropez


Comèdia francesa que agafa una història tipus Agatha Christie o Sherlock Holmes i la passa pel sedàs del gag i la comèdia sense pretensions.


Ambientada el 1970, un magnat milionari i la seva dona fan una festa a la seva mansió de Saint- Tropez.

Algú ha sabotejat el vehicle descapotable de la parella així que avisen un detectiu maldestre i mediocre perquè descobreixi qui dels convidats està darrere d'aquest intent d'homicidi.


Rialles assegurades amb l'objectiu de passar una bona estona, sense més.


 


Space Jam


Seqüela de la pel·lícula, meitat humana-meitat animació, que va protagonitzar Michael Jordan als anys noranta i que ara protagonitza Lebron James. La crítica l'ha enfonsat, però en canvi, el públic americà ha respost bé i la valora positivament.


En aquesta segona part de la trama, James i el seu fill Dom queden atrapats en un lloc estrany.


 Es tracta d'un espai digital en què s'hauran d'unir a Bugs Bunny i la resta de Looney Tunes en un partit de bàsquet. Si el guanyen podran tornar al seu món real.


Colors molt vius, molta acció i llum durant les dues hores que dura la pel·lícula.Wrong Turn (Sendero al infierno)


Pel·lícula de terror, creada pels productors de Resident Evil. Un grup d'excursionistes es desvia del seu camí i s'endinsa en terres ocultes i allunyades del bosc civilitzat.


Allà hi viu una comunitat oculta i amb fort arrelament als esperits d'aquella terra, disposats al que sigui per protegir-la d'intrusos. Un a un, els excursionistes aniran tastant els mètodes dels autòctons per allunyar els visitants.
Recordeu que podeu comprar les vostres entrades en línia des de la web d'Ocine Les Gavarres.