Imagen de la película Spiderman: no way home

'Spider-man: no way home' rebenta la venda anticipada d'entrades als cinemes

Hi havia ganes de Marvel i la quantitat mai vista d'entrades anticipades venudes per Spider-man: no way home, així ho demostra.

Aquesta setmana arriba a la cartellera d'Ocine Tarragona el blockbuster de l'any. La nova aventura d'Spider-man ha aconseguit el rècord històric de venda anticipada a Espanya. Només les primeres 24 hores des que es van posar a la venda el dia 1 de desembre, s'havien venut més de 130.000 entrades a tot l'Estat. 

Mai abans s'havia aconseguit una xifra similar. 

Ja amb l'estrena del tràiler, el mes d'agost, s'havia assolit un altre rècord: 355 milions de visualitzacions en 24 hores. Una bogeria, vaja.

Si ja teniu les entrades per Spider-man, ara podeu comprar de forma anticipada les de Matrix Resurrections o per Canta 2, que seran les dues estrenes estrella d'aquestes festes nadalenques.

Aquest divendres dia 17 de desembre arriben a les sales d'Ocine les següents pel·lícules:

Spider-man: no way home

Tercera i última part de la trilogia d'Spider-man encetada amb Homecoming l'any 2017,  amb Far From Home com a continuació (2019) i ara amb No Way Home.

La identitat d'Spider-man ha sigut revel·lada i Peter Parker vol tornar a ser anònim. Per això va a veure al Doctor Strange perquè mitjançant un conjur aconsegueixi que tothom s'oblidi d'ell. Però alguna cosa surt malament i el multivers s'activa. 

Sempre críptics i deixant les portes obertes, els responsables de Marvel afirmen que amb aquesta trilogia s'acomiaden de Peter Parker, però no d'Spider-man. Sigui com sigui, no tot Marvel és igual i les dues predecessores d'aquesta són molt bones pel·lícules. Agafen el to correcte, són espectaculars i a la vegada comercials i sense aquella profunditat que de vegades es fa tan pesada.

Tom Holland, Zendaya i Benedict Cumberbatch arrodoneixen una pel·lícula que (qui sap) potser tornarà a fer història entre els rècords habituals de Marvel.

30 días

Comedieta francesa una mica esbojarrada i menys emocional que les que ens acostumen a arribar del país veí. En aquesta ocasió, se'ns explica la història d'un policia bastant maldestre que canvia les seves prioritats quan li diagnostiquen una malaltia. 

Només té un mes de vida, per la qual cosa, les seves prioritats canvien i el seu únic objectiu serà convertir-se en un heroi per la seva parella. 

Una comèdia amable i amb tocs d'acció per passar una bona estona.

La historia de mi mujer

Drama romàntic que arriba d'Hongria amb Léa Seydoux com a protagonista. 

Jacob és capità de llargues travesses. Un dia, aposta amb un amic: es casarà amb la primera dona que entri al bar on són. I entra Lizzy. 

El que comença com una relació perfecta, a poc a poc es va convertint en una història de gelosia, traïció i enganys. Lizzy no és el que sembla i el capità es va transformant en qui no vol ser.

Drama romàntic, amb punts de tragèdia i un aire líric que impregna tot el relat.

Mamá o papá

Una nova pel·lícula de tipus familiar se suma a la cartellera, quan encara podeu veure les magnífiques Tengamos la fiesta en paz, Clifford i Encanto

Aquí el missatge no és tan positiu com en aquestes, sinó que és un pèl més trapella. Flora i Víctor són uns pares modèlics que es volen divorciar. Tot transcorre de forma civilitzada fins que als dos els sorgeix l'oportunitat laboral de les seves vides.

Això farà que cap dels dos vulgui la custòdia dels seus tres fills, malgrat haver de fer veure que sí.

És una comèdia dirigida per Dani de la Orden, basada en una pel·lícula original francesa de 2015. Pel·lícula ben escrita i dirigida, amb Paco León i Miren Ibarguren com a protagonistes que encantarà a grans i (no massa) petits de la casa.