Trolls 2

Trolls 2, gran estrena d'aquest divendres a Ocine Tarragona (i tornen les matinals, els diumenges)

El multicinemes de Les Gavarres estrena la nova aventura dels Trolls. També un drama molt potent, 'Regreso a Hobe Gap', i una pel·lícula romàntica basada en el llibre 'El secreto'

El cap de setmana ja és una mica més a prop i arriba el moment de conèixer què podrem veure als cinemes a partir d'aquest divendres 23 d'octubre. Aquest cap de setmana a més, el cinema tarragoní està d'enhorabona sobretot pel públic més familiar. Ocine Les Gavarres reprèn les matinals de cinema els diumenges.

Així, a partir d'aquest diumenge dia 25, podreu veure en sessións que comencen o a les 12h, o a les 12:15 o a les 12:30 les següents pel·lícules: 

- Trasto

- Shin Chan en Australia: tras las esmeraldas verdes

- Las hijas del Reich

- Explota Explota

- Trolls 2

- Como perros y gatos: la patrulla unida

- Regreso a Hobe Gap.

- Eso que tu me das

- No matarás

- Scooby!

- Pinocho

Cicle CINC i 'La voz humana'

També segueix el cicle CINC de cinema infantil en català amb la projecció, aquest dissabte d''Espies Disfressats', a partir de les 16:15 i amb entrada a preu reduït.


Per altra banda, els fans de Pedro Almodóvar, tanmateix, tenen ja avui mateix, una cita amb la pantalla gran. S'estrena aquest vespre a Tarragona 'La voz humana', el curtmetratge de mitja hora de durada que ha rodat amb Tilda Swinton com a protagonista i que avui i demà es projecta a Ocine Tarragona.


Divendres arriben a la cartellera les següents històries:


'El secreto: Atrévete a soñar'.

Katie Holmes i Josh Lucas en una imatge d'El secreto'
'El secreto: atrévete a soñar' | Cedida


Fa ja catorze anys un llibre va irrompre a les botigues de tot el món amb un gran èxit de vendes: 'The secret', de Rhonda Byrne es convertia en una mescla entre guia d'autoajuda i història d'amor que enamorava a milions de lectors. Inspirada en aquell best-seller arriba ara al cinema la història de Miranda Wells (Katie Holmes), una jove vídua amb tres fills que lluita per tirar endavant dia a dia.

Compromesa amb un home ric i atractiu, una tempesta perillosa portarà un lleu accident de cotxe i l'arribada a la vida de la família d'un misteriós home (Josh Lucas) que a poc a poc, capgirarà el sentit de tot plegat.


Una història romàntica, positiva i amb vocació de transcendència emocional i espiritual dirigida per Andy Tennant ('Ana y el Rey', 'Sweet Home Alabama' o 'Hitch').


Trolls II

Trolls 2
Trolls 2 | Cedida

Després de l'èxit de la primera pel·lícula animada sobre aquests simpàtics i acolorits personatges no podia faltar la segona part. Posposada diverses vegades durant aquest maleït i pandèmic any 2020, arriben per fi a les sales les aventures de Poppy i Branch.

Aquest cop les diferents tribus de Trolls, cadascuna amb uns gustos musicals diferents hauran d'unir estils per lluitar contra els reis del Metal, que volen imposar aquest estil tan estrident per sobre dels altres.


Promare

Imatge de la pel·lícula 'Promare'
Promare | Cedida

Animació japonesa que posa tota la carn a la graella si ens fixem en la violència, efectes, lluites, trames i ciència-ficció sense contemplacions. Dirigida per Hiroyuki Imaishi, la pel·lícula ens explica com Galo i les Forces anti incendi s'han d'enfrontar als Burnish, uns mutants que assolen la Terra amb grans flamarades.


Una pel·lícula només apta pels amants del gènere i que crida l'atenció pel seu grafisme i colors, molt més bàsics i suaus que els habituals d'aquest tipus de produccions.Regreso a Hobe Gap

Regreso a Hobe Gap, imatge de la pel·lícula
Regreso a Hobe Gap | Cedida

Drama sòlid, adult i sense estridències protagonitzat per una magnífica Annette Bening (els noms pels Òscars 2021 comencen a sonar) i Bill Nighy.


Narra la decadència d'un matrimoni després de 29 anys de relació i en un moment en què s'adonen que la vida els està portant cap a camins i objectius diferents. I tot sota l'atenta i preocupada mirada del fill que tenen en comú, Jaime.

Dolor, grans diàlegs i molta maduresa escrits i dirigits pel novel·lista i dramaturg William Nicholson. Això sí, llàgrimes poques; tot és molt sobri i tirant a fred.