Scarlett Johansson en una escena de 'La Viuda Negra' vestida de negra caminant per un passadís blanc

Marvel torna als cinemes per la porta gran: 'La viuda negra' arriba a Ocine Tarragona

Setmana d'alta volada als cinemes amb l'estrena de la pel·lícula de Marvel protagonitzada per Scarlett Johansson i amb una comèdia familiar de Santiago Segura

L'estiu avança incansable i ben calorós, com Déu mana. Per refrescar-lo una mica, poques coses van més bé que una tarda de cinema a Ocine Tarragona,  gaudint de les millors pel·lícules d'estrena.Encara teniu disponibles tresors estiuencs com '4 chicos y esto', 'Envidia Sana', 'Expediente Warren', 'Fast & Furious 9', 'Operación Camarón' o 'Spirit: indomable', entre d'altres.

Aquesta mateixa setmana, Ocine Les Gavarres ha posat en marxa les novetats a la Sala 14: unes butaques reclinables espectaculars. També aquest divendres dia 9 de juliol es sumen a la cartellera tarragonina les següents històries:


A todo tren! Destino Asturias


Qui li havia de dir al Santiago Segura d''El día de la bestia' o de 'Torrente' que acabaria dirigint comèdies familiars tan divertides, blanques i ben fetes?Després d'erigir-se en l'heroi cinematogràfic de la pandèmia, estrenant l'estiu passat, en plenes restriccions, 'Padre no hay más que uno 2', torna a apostar enguany per un format similar.Amb el seu equip habitual i amb Florentino Fernández, Leo Harlem, 'El Cejas' i uns quants nens i nenes com a protagonistes presenta una aventura familiar que us encantarà.Ricardo és un pare molt responsable que ha de portar el seu fill a un campament a Astúries. Aprofitant el viatge, altres pares li demanen que també acompanyi els seus fills. Sis nens en total. El viatge serà en tren i els acompanyarà també Felipe, el pare de Ricardo.El tren arrenca amb els nens dins, però Ricardo i el seu pare es queden fora. Comença un viatge a contrarellotge per pujar al tren abans que arribi mentre que els nens començaran a fer de les seves i amb un revisor que els vigila ben de prop.


Té tots els ingredients per convertir-se de nou en la pel·lícula de l'estiu.


La Viuda Negra


Bona notícia: Marvel torna als cinemes després de la parada obligada per la pandèmia. Ho fa amb una pel·lícula que fa mesos que s'havia d'haver estrenat. Es tracta de 'La Viuda Negra', la pel·lícula sobre el personatge de Los Vengadores encarnat per Scarlett Johansson.Aquesta història que equilibra l'acció, explosions i efectes especials amb el drama psicològic, el thriller i la descoberta dels traumes del passat de la protagonista. Coneixerem els orígens de Natasha Romanoff, àlies Viuda Negra.Coprotagonitzen Florence Pugh i Rachel Weisz i dirigeix Cate Shortland. Els fans de Marvel ja poden tornar al cinema a gaudir de les noves pel·lícules de la saga que torna a funcionar ja a ple rendiment.
Miss Marx


Cinema ideològic en forma de pamflet socialista i feminista centrat en la figura d'Eleanor Tussy Marx, filla de Karl Marx i abanderada de la revolució feminista i socialista que va començar el seu pare.A banda de la part biogràfica del personatge, amb punts interessants sobre el paper històric d'Eleanor, els missatges del tràiler denoten clarament la intenció d'adoctrinament polític de la pel·lícula. Una llàstima.

Si us interessa repassar els pilars de la ideologia socialista, no us la perdeu.

Recordeu que podeu comprar les vostres entrades en línia, sense cues i amb comoditat. També podeu fer la vostra comanda de crispetes i refrescos en línia i recollir-ho en arribar al cinema. Ens veiem a Ocine!