La diada castellera de la Mare de Déu d’Agost de la Bisbal del Penedès en imatges!

Altres escenaris castellers del cap de setmana

La Bisbal, Poboleda i Guissona tindran actuació amb colles de la demarcació de Tarragona

El segon cap de setmana del mes de setembre vindrà marcat per la tranquil·litat i la proximitat amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Tot i això, algunes agrupacions del territori bastiran els seus castells en poblacions com la Bisbal, Poboleda o Guissona.

Els Nens volen portar el 4de8 a la Bisbal

Diumenge, a partir de les dotze del migdia, la plaça Doctor Robert de la Bisbal del Penedès acollirà l’actuació de la Diada Nacional amb la participació dels Nens del Vendrell, la Jove de Sitges i els Bous de la Bisbal.

A falta de l’últim assaig, els Nens del Vendrell asseguren la torre de 7 i el 5de7. D’altra banda, també tenen ganes de portar el 4de8, encara que fins a última hora no decidiran si el tiren perquè tenen dues baixes a terços.

La colla local, els Bous de la Bisbal, que dissabte hauran actuat a la diada de la Serra de Montblanc, volen fer-la grossa a pròpia plaça. Els de la camisa taronja tenen ganes de completar el 3de7, el 4de7 i el 5de6.

La Colla Jove de Castellers de Sitges, que torna a les places després de les festes de Sant Bartomeu, espera arribar a la Bisbal amb castells de set pisos. Els de la camisa color ja pensen en Santa Tecla i la seva diada, dos compromisos en què la colla podria jugar amb les cartes màximes.

Reus visita Guissona

Dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, la plaça Major de Guissona celebrarà la diada de la Mare de Déu del Claustre amb la presència destacada dels Xiquets de Reus. Els de la camisa avellana aspiren a consolidar els castells de vuit bàsics amb l’objectiu de preparar l’actuació de Misericòrdia del pròxim 21 de setembre.

A Guissona, també hi serà la colla local, els Castellers de Badalona i els Castellers de Lleida. Les tres formacions es marquen la fita d’oferir un bon paper en aquesta localitat de la comarca de la Segarra i encarar amb optimisme el tram final de temporada.

Castells a la Fira del Vi de Poboleda

El mateix dissabte, a les sis de la tarda, la Fira del Vi de Poboleda acollirà la tradicional actuació castellera. Hi participaran els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Brivalls de Cornudella, dues colles que miraran de rodar les seves construccions amb vista els compromisos de final de curs.