Imatge d'arxiu de la Colla Jove de Tarragona

La Jove de Tarragona tindrà nou president i cap de colla

La nova proposta ha de tirar endavant en una assemblea de la colla el pròxim 8 de novembre

La Colla Jove Xiquets de Tarragona tindrà nou cap de colla i president. L'assemblea que se celebrarà el 8 de novembre tindrà una candidatura per substituir l'actual direcció formada per Gorka Bertran com a cap de colla i Dani Milà com a president, segons avança TAC12. 

Després de la decisió del cap de colla i el president a no presentar-se a la reelecció el passat mes de febrer, la nova candidatura estarà encapçalada per Jordi Alomà, qui seria el nou cap de colla, i Sergi Crespo, com a president. La seva proposta estarà formada per la recuperació de persones amb experiència, les quals hagin format part d'altres Juntes Tècniques com en les pinyes i la canalla. Entre aquests, hi haurà l'antic cap de colla Carles Ribas o Gina Fort.

Perquè la proposta d'Alomà i Crespo tiri endavant hauran de tenir el vistiplau de la colla en una assemblea que es realitzarà de forma telemàtica el pròxim 8 de novembre. Si es donen les condicions, la nova junta rellevarà l'actual direcció que va assumir la responsabilitat de manera provisional a causa de la pandèmia.