La junta directiva i l'equip tècnic de la Colla Jove Xiquets de Tarragona

Dani Milà deixa la presidència de la Colla Jove Xiquets de Tarragona

Va comunicar la seva decisió a la junta directiva aquest dilluns i la colla lila convocarà eleccions pròximament | Deixa el càrrec per motius personals i laborals

L'actual president de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Daniel Milà, ha comunicat aquest dilluns a la junta directiva i a l'equip tècnic la seva decisió de deixar el càrrec que ocupa des de l'any 2018, segons ha informat la colla lila. El fins ara màxim responsable de la Jove dimiteix per motius personals i laborals. Cal recordar que el passat mes de desembre, Milà va ser nomenat gerent d'Espimsa, l'empresa de mercats municipals de Tarragona.

Aquesta decisió, que Milà ha justificat per la seva situació laboral i personal en un comunicat intern, també obliga a la resta de la junta directiva i l'equip tècnic a deixar el càrrec, donant compliment així al procediment marcat pels estatuts de l'entitat. Milà, però, deixa clar en tot moment que dóna «ple suport» al projecte començat per Gorka Bertran, actual cap de colla, l'any 2019, amb què s'ha sentit «plenament còmode en tot moment». D'aquesta manera, la colla convocarà pròximament eleccions per escollir nous gestors.

Voluntat continuista

Tot i la situació creada per la dimissió de Dani Milà, la candidatura escollida l'any passat manté la voluntat de continuar amb el projecte, una decisió que haurà d'avalar el gruix de membres de la Colla Jove en unes eleccions que es convocaran pròximament.

La decisió de Dani Milà ja s'ha comunicat als castellers i castelleres per correu electrònic i serà explicada en el transcurs de l'Assemblea General que la Colla Jove durà a terme aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda, al seu local social del carrer Cós del Bou.