Joaquim Sans, Quimet, l''avi dels Minyons de l'Arboç'

Dol al món casteller per la mort de Joaquim Sans, el Quimet, l''avi dels Minyons de l'Arboç'

«Avui és un dia molt trist, ens ha marxat una persona entranyable, entusiasta i que s'estimava els Minyons i l'Arboç per sobre de tot», han lamentat els de la camisa vermella

Dol al poble de l’Arboç per la mort del Joaquim Sans i Sans, el Quimet, gran casteller penedesenc i conegut com l’’avi dels Minyons de l’Arboç’. La colla arbocenca, precisament, ha fet pública la trista notícia a les xarxes socials, destacant que «el Quimet ha estat casteller des del primer dia de la fundació de la nostra colla, el 1958, una colla que sempre ha ocupat un lloc molt important en la seva vida». «Avui és un dia molt trist, ens ha marxat una persona entranyable, entusiasta, entregada pels castells i que s’estimava els Minyons i l’Arboç per sobre de tot», han lamentat els de la camisa vermella.

A les xarxes, un gran nombre de colles s'han sumat a les mostres de condol per la defunció d’un casteller històric, valorat i estimat a les places d'arreu del nostre país. Protecció Civil de l’Arboç també ha lamentat la mort de Sans: «Us acompanyem en el sentiment», han escrit a Twitter. Des dels Minyons de l’Arboç informaran del sepeli tan bon punt se'n coneguin els detalls.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!