Pla americà del líder del PPC, Alejandro Fernández, acompanyat de membres de la formació local, passejant per la Rambla Nova durant la Diada de Sant Jordi.

Alejandro Fernández, a Laura Borràs: «Bé faria d'estalviar-se segons quines opinions polítiques»

El president del PPC afirma que «no és normal que portem tres mesos sense control democràtic al Govern»

El president del PPC, el tarragoní Alejandro Fernández, no creu que el paper de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, hagi de ser el de demanar que es prioritzi un govern «fort i sòlid» abans que un govern «de pressa», tal com ha manifestat Borràs aquest divendres. «El seu paper és institucional i bé faria d'estalviar-se segons quines opinions polítiques», ha replicat Fernández. D'altra banda, el líder dels populars ha lamentat que encara no hagi obtingut resposta a la carta que dilluns va enviar al vicepresident Pere Aragonès, en la qual li reclamava una compareixença «immediata» al Parlament. «No és normal que portem tres mesos sense cap tipus de control democràtic al Govern», ha criticat Fernández des de la Rambla Nova de Tarragona.

El líder del PP català  ha ironitzat sobre el fet que Aragonès encara no li hagi respost la carta que li va enviar dilluns. «Estic a l'espera, no sé si és lent de resposta», ha comentat. Alhora, ha recordat que la darrera compareixença d'Aragonès al Parlament va ser el 13 de gener en qualitat de president en funcions.

Fernández ha passejat aquest divendres per la Rambla Nova de Tarragona en motiu de la Diada de Sant Jordi. El president del PPC ha desitjat una bona jornada a «tots els catalans» i ha remarcat que «afortunadament continua sent el dia lliure de política». «Que sigui una Diada de tots sempre, on no es barregin coses i tots els catalans, pensin com pensin, s'hi trobin còmodes», ha manifestat. Finalment, ha expressat el seu suport als llibreters que «encara ho estan passant malament amb la pandèmia» i ha fet una crida a tothom a que compri llibres. «Volem fer una defensa de la cultura, del llibre; amb les noves tecnologies han sortit formats diferents, però res pot substituir un bon llibre i pot provocar el plaer que pot acabar provocant», ha dit.