Imatge arxiu Mossos d'Esquadra

La jove de 26 anys apunyalada en un intent de robatori al Port Olímpic era veïna del Vendrell

Hi ha hagut un segon ferit, el qual no es trobaria en estat greu, tot i estar hospitalitzat

La violència torna a protagonitzar una matinada més a Barcelona.  Una jove, veïna del Vendrell, ha mort i una altra ha resultat ferida greu, després d'haver resultat víctimes d'un atracament molt violent  al moll de Gregal, al Port Olímpic.

Ferides greus d'arma blanca

Les víctimes han estat hospitalitzades per ferides d'arma blanca, segons avança TV3. En un primer moment, s'ha anunciat que una d'elles estaria «molt greu», tal com han apuntat fonts dels Mossos, però finalment hauria acabat morint  en el mateix centre hospitalari. En el cas de l'home, es tractaria del vigilant de seguretat d'uns dels locals que es troben a la zona d'oci.

No hi ha cap detingut

La noia morta, de 26 anys i nacionalitat espanyola i veïna del Vendrell, hauria estat la víctima real de l'intent de robatori, ja que és a qui haurien intentat sostreure el mòbil. L'home ferit ha intervingut per socórrer a la jove.

Segons han pogut publicar els Mossos d'Esquadra a través d'un comunicat, s'ha obert una investigació  sobre el cas per aclarir les circumstàncies de la mort de la noia. De moment, no s'ha realitzat cap detenció. 

També et pot interessar...