La portaveu del Govern, Meritxell Budó, en roda de premsa amb fons blau i mascareta

Nous ajuts del Govern: anuncien una partida de 10 milions pels comerços tancats

«Els ajuts consistiran en una aportació única de 2.500 euros per a pimes i autònoms del sector del comerç afectats», ha remarcat la consellera Meritxell Budó

El Govern continua mirant de pal·liar els efectes de la Covid-19 en els comerços de Catalunya. I en aquesta línia, tot just quan farà una setmana de les noves restriccions instaurades a tot el territori, la consellera de Presidència, Meritxell Budó, ha anunciat una nova partida per als comerços obligats a tancar entre el 7 i el 17 de gener. «El govern autoritza transferir 10 milions d'euros per activar els ajuts directes als comerços obligats a tancar entre el 7 i el 17 de gener. Els ajuts consistiran en una aportació única de 2.500 euros per a pimes i autònoms del sector del comerç afectats», ha anunciat. 

Més enllà d'aquesta ajuda, la consellera també ha recalcat «per enèsima vegada» que el Govern reclama la instauració obligatòria del teletreball: «Per enèsima vegada:, reclamem decretar el teletreball com a obligatori per a totes les activitats que no són essencials».