Josep Company i Esther Jordà, propietaris de l'administració número 5 de Granollers, que ha repartit el tercer premi de la Loteria de Nadal

L'home amb més sort de Catalunya: Guanya la Primitiva i la Loteria en una setmana

Carmelo Barba, veí de Granollers, ha guanyat gairebé 200.000 euros en els darrers deu dies

El sorteig de la Loteria de Nadal sempre porta històries curioses. En aquest sentit, aquest dimecres s'ha descobert el que seria l'home més afortunat de Catalunya, que viu a Granollers i que ha guanyat el seu segon premi en la loteria en deu dies. Es tracta de Carmelo Barba, nascut a Bolívia, però que des de fa 18 anys resideix al municipi del Vallès Oriental.

El protagonista del dia a l'administració número 5 de Granollers ha estat aquest afortunat veí, que ha estat un dels guanyadors del tercer premi de la Loteria de Nadal, que al municipi ha repartit 7,5 MEUR. En aquest sentit, Barba s'ha presentat a l'establiment amb dos dècims del 19517, premiats amb 50.000 euros cadascun. La presència de l'home ha causat sorpresa als propietaris de l'administració, Josep Company i Esther Jordà.

Aquesta estupefacció té el seu origen en el fet que fa només deu dies, el passat 12 de desembre, el Carmelo Barba va guanyar 93.373 euros en el sorteig del Gordo de la Primitiva. Així, en deu dies, aquest veí de Granollers ha guanyat prop de 200.000 euros. Això ha fet que alguns dels presents a l'administració de loteria hagin bromejat amb ell, demanant-li per quin número jugaria en els pròxims sortejos.

«S'ha de creure en Déu»

En declaracions a 'Nació Digital', Carmelo Barba ha explicat que «s'ha de creure en Déu, ens il·lumina i ens ajuda». En aquest sentit, ha afegit que «no hem de dir que ens tocarà la loteria, hem de dir: 'Avui encertaré, jo m'enduré el premi». Aquesta fórmula li ha acabat donant resultat i per partida doble. L'afortunat veí, que treballa per compte propi, ha explicat que ja té algunes idees sobre què farà amb els diners.

A l'administració de Granollers ha coincidit amb Antoni Navío, un altre dels afortunats veïns del municipi, que ha explicat, entre rialles, que «els diners s'han de gastar ràpidament, que cremen!». Per la seva banda, Josep Company, propietari de l'establiment, ha explicat que «sempre fa il·lusió donar premis de la Loteria de Nadal perquè tenen més impacte, si en dones d'altres no tenen més ressò que per aquells que els toca».

El d'aquest dimecres, però, no és el primer premi que l'administració número 5 de Granollers reparteix en el sorteig de la Loteria de Nadal. L'any 1990 van vendre un quart premi, mentre que el 2009 va ser un cinquè.