Imatge dels Mossos disparant

Màxima tensió i trets dels Mossos a l'Aeroport del Prat

Els Mossos estarien disparant projectils de FOAM

Es complica la situació a l'Aeroport del Prat. Els Mossos d'Esquadra, juntament amb els antiavalots de la Policia Nacional espanyola estan duent a terme diverses càrregues contundents contra la multitud de manifestants en contra de la sentència. La BRIMO estaria utilitzant projectils de FOAM per dispersar la concentració, provocant grans corredisses i alguns ferits.

Corredisses i ferits per les càrregues policials

La presència massiva de manifestants convocats pel 'Tsunami Democràtic', que a hores d'ara segueixen arribant a l'Aeroport del Prat, està rebent una resposta policial molt contundent, on la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra, juntament amb els antidisturbis de la Policia Nacional fan el possible per desallotjar les instal·lacions.

L'acció policial ha provocat corredisses, amb situacions de tensió i certa perillositat, ja que s'han disparat projectils de FOAM en espais tancats on s'acumulava molta gent. Diversos manifestants, així com algun periodista han resultat ferits amb contusions conseqüència de l'impacte dels trets i de les mateixes porres dels agents; si bé a hores d'ara es desconeixen les conseqüències exactes de l'actuació, que segueix en marxa.

Una vintena de vols cancel·lats per la protesta

D'altra banda, una vintena de vols han estat cancel·lats aquesta tarda a l'Aeroport del Prat, segons avança 'El Nacional'. La companyia Vueling n'ha estat la principal afectada, amb quinze vols cancel·lats,  provocats principalment, perquè els treballadors de l'aeroport i les aerolínies no poden arribar al seu lloc de feina a conseqüència dels talls i els bloquejos dels accessos.

També et pot interessar: