Imatge d'arxiu d'un tractor accidentat

Mor l'exalcade i exsenador del PSC Josep Maria Batlle en un accident de tractor a Puigverd de Lleida

El sinistre ha tingut lloc al migdia en un camí quan el vehicle que conduïa ha sortit del camí i ha caigut a un camp

La víctima mortal de l'accident de tractor que ha tingut lloc aquest dilluns al migdia a Puigverd de Lleida, al Segrià, és l'exalcalde del municipi i exsenador del PSC Josep Maria Batlle, de 71 anys. El sinistre ha tingut lloc en un camí asfaltat de la població, segons el Servei Català del Trànsit.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a dos quarts de dues. Per causes que encara s'estan investigant, un tractor que portava un remolc ha sortit de la via i ha caigut al camp. A conseqüència de l'accident, ha mort el conductor. Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Josep Maria Batlle va ser alcalde de Puigverd de Lleida entre els anys 1979 i 2003; diputat a la Diputació de Lleida del 1987 al 2003, i senador per l'Entesa Catalana de Progrés-PSC entre els anys 2002 i 2011.

Amb aquesta nova víctima, ja són 34 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

El Servei Català de Trànsit ha recordat que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any. A partir d'aquest servei poden obtenir informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent, així com el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit.