Pla mitjà de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera.

Teresa Cunillera deixa el càrrec de delegada del govern espanyol a Catalunya

Plega en considerar que la situació al país «ha millorat considerablement»

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, plega. Així ho ha traslladat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, segons un comunicat de la delegació.

En una carta enviada a Sánchez, Cunillera explica que la situació ha millorat considerablement a Catalunya des que va assumir el càrrec i que l'executiu espanyol «està complint els sues compromisos amb la ciutadania». Sense entrar més concretament en els motius que l'han conduït a prendre aquesta decisió,

Cunillera diu que «ha arribat el moment» de deixar el seu lloc, un cop ha intentat complir amb l'encàrrec rebut. Ha ocupat aquesta posició durant tres anys i mig, des del juny de 2018.

Cunillera afirma que ha dedicat tot l'esforç i dedicació, i diu a Sánchez que estigui on estigui, sempre estarà al seu lloc «intentant ajudar i acompanyar» en la mesura de les seves possibilitats.

«Ha estat un orgull que ningú em podrà treure haver compartit tants moments importants per al nostre projecte socialista i haver estat la seva delegada a Catalunya», acaba la missiva dirigida al president del govern espanyol.