Imatge de dos Mossos d'Esquadra d'esquena

Troben el cos sense vida de la dona desapareguda dijous a Catalunya

Els Mossos van demanar ajuda ciutadana per poder localitzar-la

Aquest divendres, els Mossos d'Esquadra emetien un comunicat per demanar ajuda ciutadana per tal de trobar una dona desapareguda el dia anterior, dijous dia 25 de novembre. Després d'hores i hores de recerca, avui dissabte la policia catalana ha informat que han pogut localitzar el cos de la Sònia, malauradament sense vida.

Desapareguda a Vallgorguina

Era divendres quan els Mossos d'Esquadra feien una crida a la població per tal d'ajudar-los a trobar la Sònia, de la qual no se'n sabia res des de dijous 25 de novembre. Segons la informació que va facilitar la policia catalana, la Sònia havia desaparegut el dia 25 pels volts de les 15.00 hores a Barcelona. Els Mossos també informaven que sí que s'havia pogut localitzar el seu cotxe, que s'havia trobat a la localitat de Vallgorguina, a la comarca del Vallès Oriental. 

Com és habitual en aquests casos, els Mossos també van detallar algunes característiques físiques de la víctima, per tal de facilitar a la gent que pogués reconèixer-la. Entre les dades facilitades, hi havia l'alçada aproximada, el pentinat i la seva edat, que era de 47 anys.

Per tal de trobar-la, es van organitzar diferents operatius de recerca. Ho van fer, lògicament, els efectius de la policia, però també grups de gent que voluntàriament va voler donar un cop de mà per poder localitzar la Sònia. Els esforços se centraven, sobretot, en la zona on s'havia localitzat el seu vehicle a Vallgorguina.

De fet, el mateix Ajuntament d'aquesta localitat del Vallès Oriental va organitzar la confecció d'aquests equips de voluntaris. Se'ls demanava ajudar en les tasques de recerca i que, per fer-ho, se'ls recomanava «anar equipats amb calçat de muntanya i roba per a inclemències meteorològiques».

Aquest dissabte han continuat les batudes per mirar de trobar-la. Un centenar de persones han reprès les tasques de recerca ajudant els Mossos d'Esquadra, Bombers, Agents Rurals i voluntaris de Protecció, després que divendres es rastregessin aproximadament uns 200 metres quadrats de zona forestal. També hi va ajudar un helicòpter, que va inspeccionar uns 500 metres quadrats de superfície, sense cap resultat positiu.

Ha estat aquest dissabte quan s'ha trobat el cos sense vida de la Sònia.