Taulells de Vueling a l'Aeroport.

La decisió de Vueling que no agradarà gens als viatgers: a partir d'aquest novembre

A partir del 23 de novembre es posarà en pràctica

Viatjar a baix cost és cada cop més difícil. Vueling ha anunciat que a partir d'aquest mes de novembre incrementarà el preu de la seva tarifa més barata, la Basic, amb l'obligació de pagar les maletes que hagin d'anar a cabina.

Així doncs, a partir del 23 de novembre només es podrà carregar de forma gratuïta bosses de mà que puguin col·locar-se sota del seient davant de cada passatger, és a dir, que tinguin una mida de 40x20x30 i un pes il·limitat.

Si els viatgers volen portar les maletes de mà a la cabina s'haurà de contractar un servei addicional. La mesura afecta a l'equipatge que tingui una mida màxima de 55x40x20 i un pes màxim de 10 quilos. El canvi afecta a la tarifa Basic, que és la més econòmica, ja que la resta de tarifes (Optima, Family i Time Flex) ja inclouen el recàrrec.

Els passatgers que contractin qualsevol d'aquestes tres tarifes ja paguen un preu que els permet portar una bossa de mà i una maleta a la cabina. Tampoc es veuran afectats els usuaris que viatgen amb nens menors de dos anys, clients amb necessitats especials o clients 'Premium', que també podran portar dos equipatges a la cabina.

Per compensar aquesta pujada, Vueling ha modificat les tarifes de facturació, que ara es fixaran en funció del pes de l'equipatge. Per a les maletes de més de 15 quilograms, l'aerolínia carregarà un mínim de vuit euros extra. Com més gran sigui el pes, més s'incrementarà el cost addicional.