El Ford Focus francès, totalment destrossat

La carretera N-340, convertida en un cementiri de cotxes abandonats

Entre el Baix Gaià i el Baix Penedès, almenys tres cotxes estan abandonats al voral de la via

Els conductors que circulen per l’N-340 per la zona que uneix el Baix Gaià i el Baix Penedès, han vist com la carretera s’ha convertit en una espècie de cementiri de cotxes abandonats. En poc més de 10 quilòmetres, hi ha fins a tres vehicles abandonats al voral de la carretera. Els usuaris denuncien que algun dels cotxes fa mesos que està allà, al mateix lloc. A més a més, alguns cotxes han sigut víctimes de saquejos i presenten els vidres totalment destrossats.

Els tres vehicles que s’acumulen en aquest tram de la nacional 340 són un Ford Focus amb matrícula francesa, un Opel Corsa i una furgoneta Citroën C15. Alguns dels vehicles fins i tot tenen la cinta de precinte dels Mossos d’Esquadra. A la policia catalana li consta la presència d’alguns dels vehicles, com ara la furgoneta, que està abandonada, amb la porta posterior oberta i sense llums ni pilots. En aquest cas, els Mossos van localitzar el vehicle al voltant del punt quilomètric 1.175 i van actuar d’ofici donant l’avís a l’Ajuntament, en aquest cas, el d’Altafulla.

L'Opel Corsa sembla que s'hauria avariat
L'Opel Corsa sembla que s'hauria avariat | Jordi Sanvisens

 

Un altre cas és el d’un Ford Focus vermell també proper al quilòmetre 1.175, amb matrícula francesa que també té el precinte dels Mossos i que té totes les finestres completament trencades, a més de les rodes posteriors punxades i desinflades. Al vidre el davant hi té un fort cop que l’ha deixat tot esquerdat, a més d’algun cop també a les portes de la dreta.

Pel que fa l’Opel Corsa, es troba ubicat al volant del quilòmetre 1.184, arribant al Francàs, on sembla que recentment el conductor va tenir una avaria i va haver de deixar el cotxe allà, on resta precintat amb la cinta dels Mossos i dos cons taronges que avisen de la seva posició. 

La furgoneta almenys fa tres mesos que està abandonada al voral
La furgoneta almenys fa tres mesos que està abandonada al voral | Jordi Sanvisens

 

El Ford amb matrícula francesa i els vidres trencats
El Ford amb matrícula francesa i els vidres trencats | Jordi Sanvisens