Una casa enfonsada, conseqüència de les fortes tempestes a Tarragona

Diversos talls de llum i un accident de trànsit són també el balanç d'aquest divendres de pluja

Els serveis d'emergència de Tarragona han tingut un extra de feina aquest divendres al vespre, un dia marcat per la mala climatologia a tota la comarca. Les pluges i tempestes a tota la zona han fet que el sostre d'una casa caigués, que hi hagués diversos talls de llum de consideració i un accident entre un cotxe i una moto, a més dels carrers inundats, cosa normal quan la meteorologia no acompanya. 
 
La sortida més important dels Bombers fins a les vuit del vespre ha estat al carrer Tres de Bonavista, vora les 17.40 de la tarda. Tres dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets en ser avisats de la caiguda del sostre d'un habitatge de planta baixa. Sembla que l'edifici era dels anys setanta i la caiguda del sostre ha col·lapsat l'entrada a les habitacions. Els inquilins, que no eren a la casa quan ha passat tot, han pogut entrar a recollir les seves coses en presència dels Bombers i una dotació encara hi treballa. 
 
La N-340, amb aigua a la carretera
L' N-340, amb aigua a la carretera | La Canonja 112

 

 
Aquesta tarda també hi ha hagut un accident al carrer Glorieta a causa de la col·lisió d'un cotxe i una moto a les 15.20 hores, sense que constin ferits a hores d'ara. Els Bombers també han retirat rajoles perilloses d'una façana al carrer Apodaca 13-15 i a les 17.35 han rebut l'avís d'un arbre caigut a l'Avinguda de Bèlgica, de Cambrils, sense que s'hagi de lamentar cap ferit afortunadament. 
 
A banda d'aquests fets, també són rellevants els talls de llum que han patit 6.000 domicilis a Cambrils i 1.500 al Morell durant gran part de la tarda, a causa dels forts aigüats que ha deixat el temps en aquest divendres complicat. Molts carrers també s'han vist afectats per la caiguda de molts litres d'aigua a la comarca de Tarragona, especialment a Calafell, Reus o Coma-ruga.