Cursos de SEO, SEM i Coaching, aquest mes de febrer a Tarragona i Reus

El Clúster TIC Cataluna Sud, el major conglomerat d'empreses tecnològiques de la regió, ofereix diversos cursos sobre màrqueting digital, software i tecnologia web | Les inscripcions ja estan obertes

El Clúster TIC Catalunya Sud de la ciutat de Reus, el conjunt d’empreses tecnològiques més important de la regió, ha presentat, recentment, la seva oferta formativa en el món del màrqueting digital, el software i la tecnologia. Una de les àrees estratègiques que més intensament està treballant el Clúster des de fa mesos és el de la formació. Amb una sèrie de cursos a mida de les necessitats de les empreses tarragonines,  el Clúster vol oferir als empresaris i a la ciutadania coneixements específics i pràctics, actualitzats i d’excel·lència, al voltant de diferents competències tècniques, digitals i tecnològiques imprescindibles per al món laboral actual.

Amb l’arribada del 2019, el Clúster TIC Catalunya Sud brindarà tres propostes formatives de quatre hores cadascuna que començaran el pròxim mes de febrer a diverses seus de les ciutats de Tarragona i Reus.

'Coaching i gestió d'equips', el 13 de febrer

El 13 de febrer, concretament, tindrà lloc el curs «Aplicació de tècniques de ‘coaching’ en la gestió d’equips i la resolució de conflictes», a càrrec d’Imma Estivill, consultora en recursos humans i desenvolupament personal, qui explicarà als assistents com preveure i minimitzar conflictes, aplicar tècniques de ‘coaching’ i motivacionals, i d’altres ‘skills’ fonamentals per a resoldre conflictes. La formació es desenvoluparà a la Sala Creativa Tecnoparc, a Reus, i les inscripcions ja estan obertes a través d’aquest enllaç.

La primera formació dels cursos del Clúster TIC Catalunya Sud començarà el 13 de febrer
La primera formació dels cursos del Clúster TIC Catalunya Sud començarà el 13 de febrer | Clúster TIC

 

Google Adwords i publicitat 'online'

Seguidament, el pròxim 21 de febrer, Bistra Ivanova, consultora de màrqueting estratègic i digital a l’empresa SEM TO WIN, oferirà a les persones interessades el curs «Gestió de la publicitat online amb Google Adwords», una formació intensa, teòrica i pràctica, on es treballaran eines imprescindibles dins del món dels negocis digitals, com Google Ads Cerca, Google Ads Display Ads, Google Ads YouTube Ads, entre d’altres productes d’aquesta suite de Google. La jornada, que tindrà lloc a la seu de Tarragona Impulsa, a Tarragona, culminarà amb la creació pràctica d’una campanya de cerca i ‘display’. Les inscripcions també estan obertes a través d’aquest enllaç.

El món del SEO

Finalment, la formació del Clúster TIC Catalunya Sud al mes de febrer tancarà amb la formació «Posicionament SEO: anàlisi i implementació», a càrrec de Lucía Piqué, consultora de màrqueting estratègic i digital a l’agència SEM TO WIN. El curs, que es farà el 28 de febrer, brindarà un recorregut teòric i pràctic al voltant del posicionament actual d’una web: posicionament de l’empresa, de la competència, detecció de les cerques de l’usuari, creació de continguts propis i de qualitat, tractament d’imatges o com generar tràfic de qualitat a la web a través dels anomenats ‘partners'. El curs es desenvoluparà a la seu de Tarragona Impulsa, a la ciutat de Tarragona, i les inscripcions  també es poden formalitzar mitjançant aquest enllaç.

Els cursos es fan amb la col·laboració de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i Tarragona Impulsa.