Renfe ofereix descomptes del 70% per viatjar en tren des del Camp de Tarragona

Durant els mesos de gener i febrer, l'operadora ferroviària brindarà fins a cinquanta trajectes a preus reduïts per moure's arreu de l'Estat espanyol

Renfe ha començat avui dimarts, 8 de gener, les seves pròpies rebaixes, amb descomptes de fins al setanta per cent per viatjar amb els seus serveis AVE i de Llarga Distància. L’operadora ferroviària espanyola ha presentat diversos trajectes a preus reduïts entre l’estació del Camp de Tarragona i diferents punts de l’Estat espanyol, com ara Córdoba, Sevilla i Màlaga, a Andalusia; Logronyo i Pamplona, a la Rioja i Navarra; o Vitòria i Sant Sebastià, al País Basc.

Renfe duplica les «Tarifas Promo»

Amb la campanya «A clases de guitarra ya me apuntaré más adelante, que ahora no me da tiempo con tanto viaje», Renfe ha duplicat les anomenades «Tarifas Promo», amb uns preus que, segons apunta la nova acció promocional de l’empresa, són «una gran excusa per escapar». Ara, la companyia ofereix fins a cinquanta trajectes de tren que cobreixen diversos indrets i zones del territori peninsular.

Els trajectes des del Camp, amb grans descomptes

Al Camp de Tarragona, Renfe ofereix descomptes en els següents cinc trajectes: Tarragona – Bilbao, a partir de 17,30 euros; Tarragona – Córdoba / Sevilla / Màlaga, des de 31,55 euros; Tarragona – Logronyo / Pamplona, des dels 14,05 euros; Tarragona – San Sebastián - Donostia, a partir de 16,75 euros; i Tarragona – Vitoria - Gasteiz, des de 16,15 euros.

Segons ha apuntat l'empresa, les ofertes són limitades, fins a esgotar existències, i només serveixen per viatjar durant els mesos de «gener i febrer en determinats trens i dies», amb diferents rebaixes que van des del 50 fins al 70 per cent.