«Joc de Cartes» triarà el millor restaurant de brasa de les muntanyes de Prades

La Masia Sagués de Vimbodí, Els Ceps de Vilanova de Prades i El Grèvol de Capafonts, es disputaran aquest títol

Aquesta nit de dimecres, 8 d'agost, a les 21.50 hores, el programa gastronòmic de TV3 «Joc de cartes», escollirà el millor restaurant de brasa de les muntanyes de Prades. Així doncs, en la nova versió d'estiu del programa dirigit pel cuiner Marc Ribas, concursaran tres restaurants de la zona i els equips els formaran el propietari del local acompanyat d'una segona persona. Així doncs, aquests competiran per convertir-se en el millor establiment, en aquest cas, de brasa, de les muntanyes de Prades i per un premi en metàl·lic per invertir en el negoci.

Tres restaurants de les muntanyes de Prades a «Joc de cartes»

En el programa que s'emetrà avui dimecres, 8 d'agost, a les 21.50 hores per TV3, el qual és el segon programa de l'edició estiu, els restaurants que participaran per endur-se el títol de millor restaurant de brasa de les muntanyes de Prades són El Grèvol de Capafonts, que competiran amb la Priscil·la i el Manolo, Els Ceps de Vilanova de Prades, amb la Pili i la Lili, i la masia Sagués de Vimbodí, amb l'Angelina i l'Arlín.

Tots ells se sumaran al cuiner i presentador Marc Ribas, per degustar totes les propostes d'aquests restaurants i puntuar les diverses categories, com l'espai, la cuina, el menú, el preu o el servei, en la visita als restaurants, aspectes que també puntua el presentador. A més, durant el programa es veurà la dura rivalitat per aconseguir el títol, a més de les crítiques a tot el que envolta als restaurants.

Així doncs, en la versió estiu de «Joc de cartes»  es competeix per parelles i, com sempre, competiran per convertir-se en el millor establiment de brasa de les muntanyes de Prades i, a més, guanyar un premi en metàl·lic per invertir en el negoci.

«Joc de cartes» també va visitar el Montsià

En el primer programa de l'edició estiu de «Joc de cartes», l'espai gastronòmic de TV3 va escollir el millor restaurant de platja al Montsià. En aquest cas, van participar el restaurant Noves Algues de Sant Carles de la Ràpita, i el Casa Gemma i el Casa Ramon, tots dos de les Cases d'Alcanar.

Així doncs,  el restaurant guanyador i guardonat amb el títol de millor restaurant de platja al Montsià i el premi en metàl·lic, va ser el Casa Ramon, de la Maribel i la Laia.