Obertes les inscripcions pels cursos de català del CNL a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet

Durant aquesta setmana es poden inscriure als cursos presencials i online per al segon trimestre

El Centre de Normalització Lingüística de Reus (CNL) ha obert aquesta setmana les inscripcions per als cursos de català del segon trimestre, del gener al març, a Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant. Es tracta de les inscripcions tant per als cursos presencials, assistint a classe, com per als cursos en línia a través de Parla.cat i amb el suport d’una persona tutora.

L’oferta prioritza els nivells bàsics, adreçats a oferir a la població immigrada la capacitació d’entendre i poder utilitzar el català. D’aquesta manera, el consorci referma l’aposta per a la llengua com a eina de cohesió social. A banda dels nivells inicials, també hi ha cursos per a la resta de nivells, des de l’Elemental al de Suficiència 3, en modalitat presencial i en línia.

Obertes les inscripcions pels cursos de català del CNL a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet
Obertes les inscripcions pels cursos de català del CNL a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet | cedida

 

Inscripcions per als cursos a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet de l'Infant

Els dies per fer les inscripcions per als cursos seran diferents per a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet de l'Infant. Per al CNL Miquel Ventura de Reus, la inscripció per als nous alumnes serà el 18 i 19 de desembre, de 9 a 13.30 h i de 17 a 19 h, i el 20 de desembre de 9 a 13.30 h.

En el cas del Servei Local de Català de Cambrils, es matricularà del 17 al 21 de desembre de 2018, els dilluns i dimecres, d'11.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h, els dimarts i dijous, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i el divendres, de 10 a 13 h. 

Al Servei Comarcal de Català del Priorat, es matricularà del 17 al 21 de desembre de 2018, de dilluns a divendres de 10 a 14 h i els dimarts i dijous també a la tarda.

Finalment, els cursos de l'Hospitalet de l'Infant el nou alumnat es podrà inscriure el 19 i 20 de desembre, de 16 a 20 h, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou (on hi ha la seu de la Ràdio).

D'altra banda, a través del web del Consorci Per la Normalització Lingüística (CPNL) es pot consultar, a través d'un cercador, l'oferta de cursos per localitat, comarca, nivell i modalitat. A més, el CPNL ofereix l'adaptació a mida de les organitzacions i empreses per cobrir les necessitats específiques de llengua. Aquesta oferta orientada al món professional pretén millorar l'expressió oral i escrita així com a la resolució de dubtes lingüístics.