Sagessa convoca 137 llocs de treball indefinit

Aquesta iniciativa comportarà que es redueixi la temporalitat de la plantilla de les entitats públiques participants del programa

Es crearan 137 nous llocs de treball al sector públic. Així ho han acordat els patronats de la Fundació Sagessa Salut, la Fundació per a l'Atenció Social i la Fundació per a l'Atenció Educativa i el Consell d'Administració de Sagessa SA. 
 
Aquestes 137 noves vacants es divideixen en 66 places per la Fundació Sagessa Salut; 43 llocs de treball a la Fundació per a l'Atenció Social; 16 places per a la Fundació per a l'Atenció Social i 12 places a Sagessa SA. La convocatòria d'aquestes vacants i les bases del procés es presentaran a la tardor al Butlletí Oficial de la Província i més tard, els processos de selecció s'iniciaran. 
 

L'objectiu dels 137 llocs nous de treball és reduir el treball temporal

Així doncs, es posa en marxa l'aplicació de l'Oferta Pública d'Ocupació de la taxa addicional per tal d'estabilitzar l'ocupació temporal. L'objectiu d'aquesta convocatòria és reduïr de forma notable la temporalitat de la plantilla d'aquestes entitats públiques. 
 
Per altra banda, el 3 d'agost els Consells d'Administració del Grup Salut Reus (Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Hospital Comarcal de Mòra d'Ebre i Centre MQ Reus) i de Ginsa AIE hauran d'aprovar aquesta Oferta Pública d'Ocupació. Pel que respecta a aquests quatre centres sanitaris, es pensa que poden suposar la convocatòria d'un total de 300 places aproximadament, encara que fins que no es reuneixin no es tindran dades exactes.  

La taxa d'atur a Tarragona, la més alta de Catalunya

Aquestes noves places de feina son bona notícia per una Tarragona on preocupa i molt l'atur. I més després de la notícia que Tarragona té la taxa d'atur més alta a Catalunya, amb un 14,70%, encara que ha aconseguit reduir la del primer trimestre en un 1,14, quan estava situada doncs en un 15,84%. La xifra concreta de persones sense feina a Tarragona és de 58.100, 4.600 menys que als primers tres mesos d'any.