Porrera i la Galera, protagonistes del cupó de l’ONCE

El poble ebrenc en serà protagonista el dimarts, 8 de gener, mentre que el del Priorat ho serà el dimecres 9

La singularitat del nom de dos municipis tarragonins ha fet que siguin protagonistes del ‘Cupó Diari’ de l’ONCE.Els pobles són la Galera, al Montsià, i Porrera, al Priorat, i han estat escollits dins de la sèrie ‘Mi Pueblo’, dedicada a les localitats amb un nom singular. En total, cinc milions i mig de cupons difondran cadascuna d’aquestes dues localitats per tot l’Estat.

La Galera i Porrera, protagonistes de l’ONCE

La sèrie de cupons ‘Mi Pueblo’ va començar el febrer de 2017 i consta de 91 cupons, que tenen com a protagonistes pobles que tenen en el nom alguna peculiaritat o és molt original. En aquest cas, aquest any ha tocat a la Galera, un municipi de la comarca del Montsià, on l’edifici més destacat és el de la torre de la Galera, la qual es va construir el 1340 com a torre de guaita. La Galera sortirà a l’ONCE el dimarts, 8 de gener.

 L’altre municipi tarragoní és el de Porrera, situat a la comarca del Priorat, la qual també destaca per ser un dels llocs on resideix Lluís Llach durant llargs períodes i, a més, va dedicar un dels seus àlbums. Porrera sortirà al ‘Cupó Diari’ el dimecres, 9 de gener.

Altres pobles catalans també han estat protagonistes del ‘Cupó Diari’. El 2018, va dedicar dos cupons a localitats de Girona: La Pera i Ultramort, mentre que el  2017, ho van ser dues de Barcelona: Esparraguera i Montesquiu.

Porrera sortirà aquest dimecres, 9 de gener, al Cupó Diari de l'ONCE
Porrera sortirà aquest dimecres, 9 de gener, al Cupó Diari de l'ONCE | ONCE

 

El 'Cupó Diari' de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar 'La Paga' de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros.