Les obres del túnel del Coll de Lilla podrien començar a principals de l'any 2019

El subdelegat del govern espanyol a Tarragona creu que a principis d'any ja es «començarà a veure moviments a les boques del túnel»

El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, després d’una trobada aquest matí a l'Ajuntament de Montblanc amb l’alcalde Josep Andreu, ha anunciat que les obres del túnel del Coll de Lilla podrien començar a principis de l‘any 2019. La reunió, d’uns 45 minuts de durada, es troba inclosa dins les visites protocol·làries que està efectuant Sabaté a totes les capitals de comarca de la demarcació de Tarragona. 

La peça clau per l'inici de les obres del túnel del Coll de Lilla

Per la seva banda, Josep Andreu ha subratllat la cordialitat de la reunió entre dos polítics que es coneixen des de fa anys quan van coincidir al Senat. Pel que fa a les obres de l'A-27 entre Valls i Montblanc, el batlle montblanquí espera que a finals d’aquest 2018 s’acabi aprovant el modificat del túnel del Coll de Lilla que, segons manifesta, «és la peça clau per a l’inici de les obres».

Per Sabaté, les obres de l'autovia A27 «estan funcionant, amb uns retards difícils d'entendre». El subdelegat també ha avançat que l'empresa concessionària de les obres té previst realitzar treballs en diferents trams de l'autovia, i que el modificat del túnel del Coll de Lilla «ja està elaborat i a la taula del Consell de Ministres per tal que ho aprovi».

El subdelegat del govern a Tarragona ha visitat les obres de l’A-27 a Fontscaldes.
El subdelegat del govern a Tarragona ha visitat les obres de l’A-27 a Fontscaldes. | Cedida

 

Visita del subdelegat a les obres de l'A-27 

Aquest matí, abans de la reunió amb l’alcalde montblanquí, el subdelegat del govern a Tarragona ha visitat les obres de l’A-27 a Fontscaldes. Segons ha informat la subdelegació, Sabaté s’ha reunit amb la direcció de l’obra del Ministeri de Foment, que l’ha informat del «bon desenvolupament dels treballs que es porten a terme».