Arriba la 5a edició de l'Escola comarcal de cuidadors familiars

L'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal i l'ABS de Santa Coloma tornen a engegar aquesta iniciativa

Es preveu que el pròxim 19 de juny s'inicii la 5a edició de l'escola comarcal de cuidadors familiars de persones amb dependència. Els encarregats d'organitzar aquesta iniciativa social són l'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'ABS de Santa Coloma.

L'escola, ubicada al mateix municipi de Santa Coloma de Queralt  impartirà catorze sessions setmanals de dues hores de durada cadascuna. Els temes a tractar durant el curs seran aspectes com les cures bàsiques, la mobilitat, la nutrició, la higiene i les adaptacions de l'habitatge, per esmentar-ne alguns. Un altre dels objectius de l'escola serà el de millorar la salut física i emocional del cuidador mitjançant suport psicològic.

Les sessions les impartiran personal mèdic i d'infermeria, treballadores socials, una psicòloga amb àmplia experiència i una advocada. D'aquesta manera es pretén que els estudiants del curs acabin el més preparats possible gràcies a la guia i l'ensenyament d'experts en el sector. L'Escola comarcal de cuidadors familiars de persones amb dependència es troba acreditada pel Departament de Treball, Afeers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Totes aquelles persones que estiguin interessades a participar en l'escola, poden demanar informació a l'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal, situada al carrer Sant Josep, 18 de Montblanc, i preguntar per Laura Anglès o Mercè Domènech o bé trucar al telèfon 977 86 12 32.