La nova edició de l'Acampada Jove es farà del 18 al 20 de juliol a Montblanc

Serà l'onzè any consecutiu que se celebra a la Vila Ducal

L'Acampada Jove, el festival politico-cultural que se celebra cada estiu a Montblanc, ja té dates confirmades. Des de les xarxes socials, l'organització ha aprofitat l'entrada al nou any per anunciar quan es durà a terme el certamen. Enguany tindrà lloc entre el 18 i el 20 de juliol. Cal destacar que aquest 2019 serà l'onzè any consecutiu que el festival organitzat per les Joventuts d'ERC i l'Associació Cultural Acampada Jove, se celebra a la Vila Ducal. Anteriorment, havia tingut lloc a Sant Celoni, del 2005 al 2008, i a Arbúcies del 1996 al 2004.

Més de 31.000 persones a l'Acampada Jove 2018

Després dels tres dies de concerts i actes diversos a Montblanc, més de 31.000 persones de públic van passar per l'Acampada Jove l'estiu passat. El 2018 era l'edició que es presentava com la més reivindicativa dels últims temps després dels fets polítics que va viure Catalunya a la tardor de l'any 2017.

Els concerts del grup italià Talco, l'aposta internacional de l'any passat, i de Doctor Prats i Buhos van omplir la darrera nit d'actuacions que va posar punt i final a la 23a edició de l'Acampada, la desena que es fa a Montblanc. El festival el van completar, entre d'altres, grups com La Raíz, Txarango, Auxili, Xavi Sarrià i Els Catarres.

Acampada Jove 2018 | Les imatges de la primera nit de concerts

Acampada Jove 2018 | Les imatges de la segona nit de concerts

Acampada Jove 2018 | Les imatges de la tercera nit de concerts

 

Andana, guanyadors del concurs de grups novells de l'Acampada

Durant els dies de festival també es celebra a Montblanc  el concurs de grups novells que organitza l'Acampada Jove.  Aquest 2018, els guanyadors van ser els finalistes del Maresme, Andana. El Reagge i Ska dels mataronins va captivar jurat i públic en la tretzena edició del concurs Música Jove.