Persones en un concert

L'Acampada Jove abandona Montblanc i anuncien el nou municipi que acollirà el festival

L'organització ha anunciat aquest matí el canvi. L'edició de 2022 se celebrarà el 14, 15 i 16 de juliol

L'Acampada Jove ha anunciat el  canvi  d'ubicació del  festival. Vindrà acompanyat d'una nova experiència, reforçada i amb un aire fresc. L'organització ha anunciat aquest matí el canvi que se celebrarà a Sant Sadurní d'Anoia  el 14, 15 i 16 de juliol de 2022.

Després de dos anys sense poder celebrar el festival per la  situació epidemiològica, l'organització ha explicat que tornen més reforçats que mai. També, amb moltes ganes de retrobar-se amb el públic amb una nova experiència d'Acampada Jove de tres dies.

El municipi de l'Alt Penedès acollirà la celebració del 25è aniversari de l'Acampada Jove amb moltes novetats que pròximament anunciaran, tant en l'oferta musical com en la programació d'activitats i tallers. Des d'aquest matí, els abonaments de tres dies ja es poden comprar a un preu de 35 euros.

La directora del festival,  Kènia Domènech, ha explicat que «estem molt contents i il·lusionat amb el canvi d'ubicació de l'Acampada Jove, que segueix amb el mateix esperit de lluita, festa i llibertat que ens ha acompanyat des del 1996».

En les propers setmanes l'organització anirà desvetllant com serà aquesta nova edició  que després del contratemps de la Covid.

Per últim, l'organització de l'Acampada Jove vol donar les gràcies a Montblanc per acollir-los durant 11 anys a la capital de la  Conca de Barbera. En aquest temps han tingut l'oportunitat de créixer i consolidar-se com a festival de referència dels Països Catalans.

«Estarem  eternament agraïts a la vila de Montblanc i a tota la seva gent per construïr amb nosaltres l'Acampada Jove i per l'estima i l'acompanyament de tots aquests anys», ha clos Domènech.