Un camió bolcat obliga a tallar la N-240 en els dos sentits a l’altura de Montblanc

El trànsit s’està desviant de forma senyalitzada i no hi ha ferits

Un camió de cereals ha bolcat mentre circulava per la carretera N-240 a l'altura de Montblanc cap a les 11.25 hores d’aquest matí de divendres, segons han informat fonts del Servei Català del Trànsit. A causa de l’accident s’ha hagut de tallar la via al trànsit i a hores d’ara es desvien els vehicles de forma senyalitzada.  En el moment del sinistre, el camió anava carregat amb els cereals, això ha fet que tot el carregament quedés escampat per la carretera. El camió també ha quedat malmès de la part de davant, de la zona del vidre del conductor, que s'ha trencat completament. 

Tot i l’aparatositat de l’accident, el succés no ha estat greu i no s’han de lamentar ferits. Segons fonts de trànsit, però,  el conductor del camió es queixava de mal al braç, però no té cap ferida important.  Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat. En l’accident no s’hi ha vist implicat cap altre vehicle, per tant, tot fa indicar que el camió hauria bolcat tot sol.

Un altre accident es va produir fa uns dies a la C-14

A principis de mes, un altre accident es va produir en una carretera paral·lela a aquesta. En concret va ser a la carretera C-14 al punt quilomètric 34, al seu pas per Montblanc i direcció Valls. En aquest cas tres vehicles van xocar a la carretera. De resultes de l'accident, dos dels passatgers, van quedar ferits en un estat moderat. Fins al lloc de l'accident, s'hi van traslladar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Servei d'Emergències de Catalunya (SEM). En aquest sentit, la C-14 va estar tallada en direcció sud, donant pas alternatiu per la carretera N-240.