Interior del pavelló municipal de Montblanc

Montblanc presenta les activitats esportives de la nova temporada

Les inscripcions van començar ahir dilluns dia 30 d'agost

A partir del 13 de setembre, Montblanc iniciarà una desena d’activitats esportives que es faran al pavelló municipal i a les instal·lacions annexes. La durada de les activitats serà fins al dia 22 de juny del 2022.

Les activitats que s’han programat per aquest curs són pilates, running, zumba, tonificació, dansa hipopressius, entrenament funcional, miniatletisme i gimnàstica de manteniment per a gent gran. El ventall d’activitats està pensat per afavorir tots els públics, amb l’objectiu que tothom pugui trobar la modalitat adient d’acord amb les seves condicions físiques.

Les inscripcions  van començar ahir dilluns dia 30 d’agost i s’allargaran fins al divendres 10 de setembre. Els horaris són els matins de 9.00 h a 13.00 h i les tardes de dilluns, dimecres i divendres de les 18.00 h fins a les 20.00 h.

Depenent dels dies que es facin activitats, el preu mensual varia dels 12 euros al mes si només es realitza un dia, als 38,85 euros mensuals si es va quatre dies de la setmana. Es farà un primer pagament en targeta corresponent al mes de setembre, més l’assegurança obligatòria.

La resta de mesos es farà mitjançant domiciliació bancària. Hi haurà bonificacions pels membres de família nombrosa o monoparental, persones amb minusvalidesa i als menors de setze anys.